Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert: Glamour Jazz, joi, 18 august, ora 20:00 @Ceainăria La un Ceai

0

Madalina Petre si Albert Tajti si-au dat intalnire joia aceasta, 18 iunie, ora 20:00, în grădina ceainăriei La un Ceai, pentru a presara gradinii noastre sclipirile armoniilor de jazz. Povestea lor intr-o zi de vara vorbeste despre mare, nisip si cer albastru iar repertoriul cuprinde cele mai frumoase standarde de jazz, lucrari de blues si bossa nova: `Blue skies`, `Wave`, `No more blues`, `I wish you love` precum si piese ale caror idei melodice si versuri apartin vocalistei: `Dots`, `Maybe some other time`.

Rezervări la 0734 195 395 (apel sau sms)

glamourjazz
Suport artist: 25 de lei

Mădălina Petre Ioana studiază muzica de la 9 ani. A urmat cursurile Universitatii de Muzică din Bucureşti si ale Conservatorului Superior din Trieste, Italia, secţia Chitară Clasică. Tehnica vocală a dobândit-o în paralel cu studiul chitarei, experimentând diverse genuri muzicale dar păstrând întotdeauna arta improvizaţiei ca centru gravitaţional al orientarii ei muzicale. A cântat alături de instrumentişti precum:Emil Bizga, Antal Pusztai, Alex Man, Sorin Romanescu, Mihai Iordache, Catalin Milea, Alexandru Olteanu, Alex Kocsis, Adrian Flautistu, Ciprian Pop. A participat la numeroase festivaluri de profil din care mentionam: IconArt – Sibiu; Keep an Eye on Summer Jazz – Amsterdam; Festivalul Johnny Raducanu – Braila; Festivalul International de Chitara Clasica Targu Mures Harmoniacordis (in cadrul concertelor de jazz).

Alber Tajti, unul dintre cei mai reprezentativi pianisti de jazz din Romania, originar din Piatra Neamt, Albert Tajti a studiat Compozitie Muzicala la Academia de Muzica “Gheorghe Dima” Cluj si apoi a frecventat cursurile ICon Arts pentru perfectionare in acompaniament si solistica sub indrumarea profesorului Mircea Tiberian. Participa in proiecte importante si colaboreaza cu solisti si instrumentisti de jazz remarcabili inca din 2011. Printre acestia se numara: Luiza Zan, Nadia Trohin, Ana Cristina Leonte, Petra Acker, Nicolas Simion, Cristian Soleanu, Alex Man, Sorin Romanescu, Ciprian Pop, Octavian Scurtu. Printre evenimentele cele mai importante la care a fost invitat mentionam: Bucharest Jazz Festival, Green Hours International Jazz Festival. A l b a J a z z , J a z z T M , Dobrojazz, EUROPAfest.

Un concert susținut de Radio România Cultural

Parteneri Media: Concerte-azi.ro, Urban.ro, Inoras.ro, Happy TV, Sapte Seri, Subversiv.info, Yum Stops, 100 locuri din Bucuresti, Zile și Nopți, Coțofana urbană, Anyplace.ro, Bookblog.ro, Feeder.ro, IQool, Teen Press, Umblat.ro, România Pozitivă, Mama pe Toc, Ro Events, Asociatia Culturala Sarang Hanguk, Happy Channel

Event Facebook: https://www.facebook.com/events/210411466028416/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.