Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert French Swing – Jazz & Tango, vineri, 17 martie, ora 19:00 @Puro&Bio

0

French Swing – Jazz & Tango este un proiect muzical care s-a născut din dragoste pentru muzica franceză și cea românească totodată, dar și din dorința de a recrea atmosfera și parfumul Bucureștiului de altădată, când în grădinile de vară, în anumite cafenele și restaurante, în teatre și în alte instituții de cultură se juca și se cânta și în limba franceză.

concert17martie

Acest spectacol cuprinde un repertoriu de chansonete, swing-jazz și tangouri interbelice, precum: Sous le ciel de Paris, La Bohème, Domino, Padam-Padam, Champs-Elysées, Et si tu n’existais pas, Mademoiselle de Paris, etc, piese care au fost interpretate de nume celebre ale scenei, precum Edith Piaf, Yves Montand, Charles Aznavour, Juliette Greco, Jacques Brel, Cristian Vasile, Jean Moscopol, etc. Proiectul include astfel și melodii românești din Bucureștiul de altădată, care se împletesc armonios cu cele în limba franceză, cum sunt cunoscutele: Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seară, Zaraza, Cel mai frumos tango din lume, Sub balcon eu ți-am cântat o serenadă, Ce să fac dacă-mi placi, Coșarul, Hai să-ți arăt Bucureștiul noaptea, etc.

Diana Tudor a susținut concerte și recitaluri în București, în țară și în străinătate, interpretând un repertoriu de swing-jazz, café-concert, musical.

Alexandru Burcă este pianist la Teatrul de Operetă și Musical ‘Ion Dacian’ din București. Este laureat cu premiul I al Concursului Internațional de pian ‘Ludwig van Beethoven’ din Italia, precum și a altor concursuri naționale și internaționale.

Biletele la acest spectacol costa 30 lei si includ o tratatie din partea casei!

Rezervările se fac cu mesaj privat pe FB Puro&Bio sau la numărul 0745012849.

https://www.facebook.com/Puro.Bio.Romania/

Rezervarea se face cu rugamintea de a include un numar de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonica a numarului de locuri in ziua evenimentului.
Preview:https://www.youtube.com/watch?v=I6JSikTpLVI

Event Facebook: https://www.facebook.com/events/1626785957349080/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.