Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert: French Swing, Jazz & Tango, joi, 9 iunie, ora 20:00 @Ceainăria La un Ceai

0

Joi, 9 iunie, de la ora 20:00 vă invităm să petreceţi o seară specială, cu parfum parizian și mic-parizian, pe muzica anilor 40′-60′: chansonete și tango cu acorduri de swing-jazz alături de

Diana Tudor (voce)
Alexandru Burcă (pian)
Rezervări la 0734 195 395 (apel sau sms)
Suport artist: 25 de lei

afis-tango

Repertoriul concertului „French Swing, Jazz & Tango” include piese celebre, din repertoriul lui Edith Piaf, Yves Montand, Dalida, Juliette Greco, Charles Aznavour, Cristian Vasile, precum: Champs-Elysees, Sous le ciel de Paris, La Boheme, Domino, Grands Boulevards, Et si tu n’existais pas, Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seară, Cel mai frumos tango din lume, Astăzi e ziua ta, Hai, coșar, etc.
***
Diana Tudor susține numeroase concerte și recitaluri în București și în țară, interpretând repertoriul de chansonete franțuzești, café-concert, musical, jazz-swing și de alte genuri de muzică în cadrul ‘Bucharest Music Film Festival’ (ARCUB), Festivalului ’Simfonii de Vară’ din București, la Muzeul Municipiului București – Palatul Șuțu, la Teatrul Regina Elisabeta, Teatrul Godot, Teatrul Maria Filotti din Brăila, Societatea Română de Radiodifuziune, sub patronajul Academiei Române, la sediul UNITER (’Gala-Le Théâtre’) și în cadrul altor evenimente culturale.

Alexandru Burcă este pianist la Teatrul de Operetă și Musical ‘Ion Dacian’ din București. Este laureat cu premiul I al Concursului Internațional de pian ‘Ludwig van Beethoven’ din Italia, precum și a altor concursuri naționale și internaționale: Concursul de Interpretare Pianistică ‘Pro Piano’, Concursul Internațional de Interpretare Instrumentală ‘George Georgescu’, etc. A susținut concerte și recitaluri la Teatrul de Operetă și Musical ‘Ion Dacian’, Sala Studio a Ateneului Român, Televiziunea Română (TVR2), Teatrul de Revistă ‘Constantin Tănase’, Festivalul ‘George Enescu’, Studioul ‘Mihail Jora’ al Societății Române de Radiodifuziune, Palatul Parlamentului, Palatul Șuțu, Sala ‘Auditorium’ a Muzeului Național de Artă, etc.

Un concert susținut de Radio România Cultural

Parteneri Media: Concerte-azi.ro, Urban.ro, Inoras.ro, Sapte Seri, Subversiv.info, 100 locuri din Bucuresti, Zile și Nopți, Coțofana urbană, Anyplace.ro, Bookblog.ro, Feeder.ro, IQool, Teen Press, Mama pe Toc, Ro Events, Asociatia Culturala Sarang Hanguk
Event Facebook: https://www.facebook.com/events/286189905055637/

Oreo Cheesecake Day, vineri, 10 iunie, orele 14:00 – 23:00 @Ceainăria La un Ceai

Vinerea aceasta la ceainăria La un Ceai veți putea încerca în locul cheesecake-ului clasic un Oreo cheesecake, adică un cheesecake absolut delicios cu muuulți biscuiți oreo.

Rezervări la 0734 195 395 (apel sau sms)

oreo-afis

Parteneri Media: Concerte-azi.ro, Urban.ro, Yum Stops, Inoras.ro, Sapte Seri, Subversiv.info, 100 locuri din Bucuresti, Zile și Nopți, Coțofana urbană, Anyplace.ro, Bookblog.ro, Feeder.ro, IQool, Teen Press, Mama pe Toc, Ro Events, Asociația Culturală Sarang Hanguk
Event Facebook: https://www.facebook.com/events/244207342618627/

Waffles Madness, 11 și 12 iunie, orele 14:00-19:00 @Ceainăria La un Ceai
Sunteți așteptați și weekend-ul acesta la o porție delicioasă și generoasă de waffles cu…ce vreți voi, sâmbătă și duminică, 11 și 12 iunie, între orele 14:00 și 19:00 la ceainăria La un Ceai.

Rezervări la 0734 195 395 (apel sau sms)

Umpluturi la alegere:

-înghețată
-nutella
-unt de arahide
-cocktail de fructe
-frișcă
-sirop de ciocolată
-sirop de căpșuni
-biscuiți oreo
-fulgi de migdale
-nuci
-dulceață
– M&Ms

*Fotografia din afiș este doar cu titlu de prezentare

Parteneri media: Yum Stops, Concerte-azi.ro, Urban.ro, Subversiv.info, Inoras.ro, Sapte Seri, 100 locuri din Bucuresti, Zile și Nopți, Coțofana Urbană, Anyplace.ro, Bookblog.ro, IQool, Teen Press, Mama pe Toc, Ro Events, Asociatia Culturala Sarang Hanguk

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.