Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert extraordinar de Crăciun ”Silent Night”

0

Vă invităm în perioada 3 – 7 decembrie 2015, la sala Teatrelli, din Piața Alexandru Lahovari nr. 7, la concertul extraordinar de Crăciun “Silent Night”.

“Silent Night” va contura momente încărcate de emoție și energie, printr-un spectacol cu piese celebre de Crăciun, reinterpretate într-un stil original de artiști români. Astfel, în fiecare seară, în intervalul 19:00 – 21:00, soliști autohtoni îndrăgiți de public vor concerta pe aceeași scenă, alături de orchestră sau în duet.

Spectacolul, alcătuit din două părți esențiale, dedicate muzicii clasice și simfonice, respectiv muzicii pop, va cuprinde concerte ale artiștilor: Loredana, Luminița Anghel, Marcel Pavel, Virgil Ianțu, Cornel Ilie, Orchestra Naţională Valahia – dirijor Marius Zorilă, Lavinia Goste (mezzo soprană), Andrei Lazăr (tenor), Vlad Miriță (tenor), Iordache Basalic (bariton) și Corul Academic Divina Armonie – dirijor Marius Firca.

unnamed
Evenimentul “Silent Night” sprijină campania de strângere de fonduri inițiată de Asociația SOS Satele Copiilor România, membră a SOS Children’s Villages International, rețea caritabilă prezentă în 133 de țări ale lumii. De 65 de ani în lume și de 24 de ani în România, Asociația ocrotește și sprijină astăzi peste 1.000 de copii în dificultate, care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiei lor biologice.

Flavian Chitic, student în anul III la Conservator, va încânta publicul prin acorduri de pian la începutul concertului, dar și în pauză, atunci când spectatorii sunt invitați să se alăture campaniei umanitare. Trimițând  un mesaj la  numărul8844 cu textul MAMA se angajează la o donație lunară de 2 euro, sprijinind, astfel, copiii defavorizați ai Asociației SOS Satele Copiilor România. Pentru dezabonare, se trimite în mod gratuit MAMA STOP tot la 8844. Această acțiune nu anulează o donație deja făcută, ci doar donațiile viitoare. Dacă cineva s-a dezabonat, poate oricând să se reaboneze și să doneze în continuare.

Mai multe detalii despre campania umanitară găsiți aici:
http://www.sos-satelecopiilor.ro/daruieste-afectiune/?utm_source=website&utm_medium=banner&utm_campaign=daruieste-afectiune

https://www.youtube.com/watch?v=ZhustDEKGbY

https://www.facebook.com/SOSSateleCopiilor/

Biletele la concertul “Silent Night” pot fi achiziționate prin rețeaua Eventim sau de la Casa de bilete creart, din Piața Alexandru Lahovari, nr.7.

Mai multe informații  pe:
www.creart.ro
https://www.facebook.com/creartpmb/
https://www.facebook.com/teatrelli/

PARTENER: Asociația SOS Satele Copiilor România
Parteneri media: Blitz TV, Radio România Cultural, Radio România București FM, Radio România Internațional, România Pozitivă, Calendar Evenimente, Zile și Nopți, IQool, 24FUN, PR Wave, Bigcitylife.ro, Dor de Ducă, Orașul meu, Festivaluri Românești.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.