Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert extraordinar de Crăciun “Silent Night” la Teatrelli + un moment special “All Stars”, dedicat victimelor COLECTIV

0

Primăria Muncipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, vă invită în perioada 3 – 7 decembrie 2015, la sala Teatrelli, la concertul extraordinar de Crăciun “Silent Night”.

Afis Silent Night Final-01
“Silent Night” va contura momente încărcate de emoție și energie, printr-un spectacol cu piese celebre de Crăciun, reinterpretate într-un stil original de artiști români. Astfel, în fiecare seară, în intervalul 19:00 – 21:00, soliști autohtoni îndrăgiți de public vor concerta pe aceeași scenă, alături de orchestră sau în duet.
Spectacolul, alcătuit din două părți esențiale, dedicate muzicii clasice și simfonice, respectiv muzicii pop, va cuprinde concerte ale artiștilor: Loredana, Luminița Anghel, Marcel Pavel, Virgil Ianțu, Cornel Ilie, Orchestra Naţională Valahia – dirijor Marius Zorilă, Lavinia Goste (mezzo soprană), Andrei Lazăr (tenor), Vlad Miriță (tenor), Iordache Basalic (bariton) și Corul Academic Divina Armonie – dirijor Marius Firca. De asemenea, în cadrul concertului spectatorii vor asista și la un moment special “All Stars”, dedicat victimelor COLECTIV, în semn de solidaritate față de toți cei afectați în urma tragediei.

Evenimentul “Silent Night” sprijină campania de strângere de fonduri inițiată de Asociația SOS Satele Copiilor România, membră a SOS Children’s Villages International, rețea caritabilă prezentă în 133 de țări ale lumii. De 65 de ani în lume și de 24 de ani în România, Asociația ocrotește și sprijină astăzi peste 1000 de copii în dificultate, care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiei lor biologice.
Flavian Chitic, student în anul III la Conservator, va încânta publicul prin acorduri de pian la începutul concertului, dar și în pauză, atunci când spectatorii sunt invitați să se alature campaniei umanitare. Trimițând  un mesaj la  numărul 8844 cu textul MAMA  se angajează la o donație lunară de 2 euro, sprijinind, astfel, copiii defavorizați ai Asociației SOS Satele Copiilor România. Pentru dezabonare, se trimite în mod gratuit MAMA STOP tot la 8844. Aceasta acțiune nu anulează o donație deja făcută, ci doar donațiile viitoare. Daca cineva s-a dezabonat, poate oricând să se reaboneze și să doneze în continuare.
Mai multe detalii despre campania umanitară găsiți aici:
http://www.sos-satelecopiilor.ro/daruieste-afectiune/?utm_source=website&utm_medium=banner&utm_campaign=daruieste-afectiune
 

 
https://www.facebook.com/SOSSateleCopiilor/

Biletele la concertul “Silent Night” pot fi achiziționate prin rețeaua Eventim sau de la Casa de bilete creart, din Piața Alexandru Lahovari, nr.7.

Mai multe informații pe:
www.creart.ro
https://www.facebook.com/creartpmb/
https://www.facebook.com/teatrelli/

PARTENER: Asociația SOS Satele Copiilor România
Parteneri media: Blitz TV, Radio România Cultural, Radio România București FM, Radio România Internațional, România Pozitivă, Calendar Evenimente, Zile și Nopți, IQool, 24FUN, PR Wave, Bigcitylife.ro, Dor de Ducă, Orașul meu, Festivaluri Românești.  

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.