Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert Extraordinar de Anul Nou „Anotimpurile” de VIVALDI & PIAZZOLLA cu Tiberiu SOARE si Alexandru TOMESCU

0

Fundatia Calea Victoriei va invita in seara zilei de 8 ianuarie, la Teatrul Odeon, sa incepeti anul 2015 armonios, invaluiti in acordurile luminoase din “Anotimpurile” de Vivaldi si mangaiati de ritmurile pasionale semnate de Astor Piazzolla.

Afis Concert 2

Doi dintre cei mai iubiti si talentati muzicieni din tanara generatie, violonistul Alexandru Tomescu si dirijorul Tiberiu Soare, impreuna cu Symphactory Orchestra, va propun un concert intens, care imbina doua stiluri muzicale diferite – Baroc si Tango – in ambianta elegantei Sali Majestic a Teatrului Odeon.

In pauza dintre prima parte a concertului din 8 ianuarie – „Anotimpurile”, de Antonio Vivaldi – si partea a doua – „Anotimpurile de la Buenos Aires”, de Astor Piazzolla – participantii vor putea ciocni un pahar de vin oferit de Valvis Holding, in foaierul teatrului.

Publicul este invitat sa poarte tinuta de gala, pentru a se bucura de aceasta seara muzicala speciala in eleganta sala de spectacol, conceputa in stil francez eclectic de marele arhitect Gr. P. Cerchez.

Tiberiu Soare este unul dintre cei mai apreciati muzicieni romani, atat in tara cat si in strainatate, dirijor principal al Orchestrelor si Corurilor Radio, invitat sa dirijeze orchestre celebre din Anglia, Franta, Germania, Austria, Cehia, Rusia etc.

Alexandru Tomescu fascineaza publicul cu vioara sa Stradivarius, in recitaluri si concerte. A fost aplaudat cu entuziasm la Théatre des Champs Elysées – Paris, Carnegie Hall – New York sau Metropolitan Arts Centre – Tokio.

Symphactory Orchestra, un ansamblu de tineri muzicieni, sub atenta formare muzicala a maestrilor Tiberiu Soare si Gabriel Bebeselea, a fost invitata sa sustina concerte in cadrul Festivalului George Enescu, Bucharest Music Film Festival, B-Fit in the Street. Symphactory Orchestra a sprijinit aparitia cartii “Pentru ce mergem la Opera?”, semnata de Tiberiu Soare

Acest eveniment de exceptie in peisajul cultural bucurestean, intrat in traditia orasului, este posibil datorita partenerilor nostri: BONDOC & ASOCIATII, ARVAL Romania BNP PARIBAS GROUP, Atelierele Antim si Benefit Seven.

Biletele se pot achizitiona numai de la Teatrul Odeon.

Costul biletelor este:

–          PLATINUM – 159 lei (cat. I – loje centrale si rind 1 & 2);

–          GOLD – 106 lei (cat. II – sala si loje laterale);

–          SILVER – 74,2 (cat. III).

Mai multe detalii pe pagina oficiala a evenimentului.

Data: 8 ianuarie 2015

Ora: 19:00

Loc Desfasurare: Teatrul Odeon – Sala Majestic

 

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.