Concert: Ethno Jazz cu Cristiana Radu si Marius Vernescu, vineri, 29 septembrie ora 19:30 @Ceainăria GreenTea

0

Te invităm într-o călătorie muzicală unde vei retrăi piese cunoscute de folclor din diferite comunităţi din România. Şlagăre din Moldova, Maramureş, şi Dobrogea, ritmuri etnice într-o orchestraţie de jazz modern.

Voce: Cristiana Radu
Pian: Marius Vernescu

Cristiana Radu abordează diverse stiluri de jazz, de la stilul american al anilor 20’, jazz standard, swing al anilor 30’ până la brazil jazz şi bossa-nova. Din repertoriul românesc adoră stilul unic al Mariei Tănase, ritmurile macedoneşti şi balcanice.

Marius Vernescu a început să se afirme ca pianist de jazz, colaborând şi cântând alături de Garbis Dedeian, Tudy Zaharescu, Anca Parghel sau Emil Soumah.
Este singurul jazzman român care a fost distins în 2002 cu Marele Premiu la Montreux.

Alături de cei doi artisti ,vei cânta cele mai cunoscute melodii româneşti pe ritmuri de jazz: Pe deal pe la Cornăţel, Cântă cucu bată-l vîna, Leliţă cârciumăreasă, Mocirita, Ederlezi, şi multe altele.

Joi 29 septembrie 2017, ora 19:30
rezervări: 0749 090 202
support artists : 25 lei
Ceainăria GreenTea
Strada Dr. Burghelea 24 – sector 2, București

Parteneri media:
Radio România Cultural, Bucharest City App, InOras.ro, IQool, Concerte Azi, Anyplace.ro, Metropotam, Online Gallery, Şapte Seri, Feeder.ro, BookBlog, România Pozitivă, Subversiv.ro, Ceaşca de cultură, Coţofana urbană, Happy, RoEvents, Urban.ro, MamaPeToc.ro, Zile şi Nopţi, Yum Stops, Asociaţia Sarang, Zâmbet şi sănătate

Link: https://www.facebook.com/events/116806805676247/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.