Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert de muzică sud-americană @ București

0

afis-11noiembrie

Ioana Ernea – voce
Alexandru Nucă – chitară
Raubel Torres Gonzalez – chitară bas
Luis Angel Palomino Tuero – flaut, sax şi percuţii

În zonele mărginaşe ale satelor şi oraşelor Americii Latine s-a născut o muzică la fel de fierbinte ca sângele oamenilor de-acolo. Fie că e vorba de bolero, pasillo, merengue, tango, zamba, milonga sau vals creol, fiecare melodie e încărcată de o trăire aparte, de la nostalgie la visare, de la tristețe la explozia de bucurie, mereu dusă până la capăt, fără jumatăți de măsură.

 

Ioana Ernea, de formație actriță, face în așa fel încât povestea fiecărei melodii devine a ei și o retrăiește de fiecare dată, alături de public.

Alexandru Nucă, un muzician care aproape că s-a născut cu chitara în braţe i se alătura cu har în această experiență pentru a-ți face să vibreze și coardele propriului suflet.

Cine l-a mai ascultat pe Raubel ştie cum îi pulsează muzica coardele basului şi în vene.

De fapt, e de ajuns să spunem că Raubel şi Palomino sunt originari din Cuba ca să înţelegeţi aportul lor de „pasion” la acest proiect.

Palomino, invitatul lor special, membru al trupei Urma, li se alătură, nu doar la partea de percuţie, ci va aduce cu flautul şi saxul său, drept contrapunct, latura tandră a muzicii şi a sufletului latin.

Despre Ioana, Alex şi Raubel mai găsiţi informaţii, poze, video, pe pagina proiectului lor, Habanegra.
https://www.facebook.com/Habanegra-141256216045021/?fref=ts

Donație artiști: 30 lei
Rezervari: 0745 012 849

Un eveniment susținut de Radio România Cultural

Parteneri media: Concerte-azi.ro, Urban.ro, Metropotam, Inoras.ro, Sapte Seri, IQool, Anyplace.ro, YumStops, BookBlog, Zile și Nopți, Mama pe Toc, Ro Events, Teen Press, Vin și eu, Coțofana Urbană, Subversiv.info, România Pozitivă, Feeder, Asociația Culturală Sarang, Happy Channel, Ceașca de cultură, Umblat.ro, 100 de locuri

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.