Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert de muzică sud-americană: Pasion de Arrabal, vineri, 23 septembrie, ora 20:00 @ceainăria La un Ceai

0

Ioana Ernea (voce)
Alexandru Nucă (chitară)
Raubel Torres Gonzalez (bas) şi
Ernesto Egües (percuţie)

Rezervări la 0734 195 395 (apel sau sms)
Suport artiști: 25 de lei

Ioana Ernea şi Alexandru Nuca se întorc La Un Ceai însoţiți de Raubel Torres Gonzalez şi de Ernesto Egües să vă aducă cele mai frumoase melodii din muzica latinoamericană. Bolero son, milonga, tango, pasillo, zamba sunt doar câteva dinte genurile născute în zonele rurale şi cartierele mărginaşe ale oraşelor Americii Latine, pe care ei le abordează în stil propriu, foarte apropiat de cel tradiţional.

concert-ioanaernea

Mulţi dintre voi ştiţi cum Ioana, actriţă fiind, trăieşte fiecare melodie facându-ne şi pe noi să o trăim alături de ea, cum Alexandru face să vibreze nu doar coardele chitarii lui, ci şi ale sufletului nostru…. Pe 23 septembrie, în concertul lor alături de doi muzicieni cubanezi, basistul Raubel Torres Gonzalez şi percuţionistul Enrique Egües, cărora muzica asta le curge prin vene, veţi avea parte de o experienţă completă a sufletului latin şi a pasionalităţii lui puse în muzică O muzică născută din infinite stări, de la melancolie la visare, de la tristeţe la fericire, mereu asumate şi trăite până la capăt.

Un concert susținut de Radio România Cultural

Parteneri Media: Concerte-azi.ro, Urban.ro, Inoras.ro, Happy TV, Sapte Seri, Subversiv.info, Yum Stops, 100 locuri din Bucuresti, Zile și Nopți, Coțofana urbană, Anyplace.ro, Bookblog.ro, Feeder.ro, IQool, Teen Press, Umblat.ro, România Pozitivă, Mama pe Toc, Ro Events, Asociatia Culturala Sarang Hanguk, Happy Channel

Event Facebook: https://www.facebook.com/events/1025246684254476/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.