Concert de jazz: Just in time, vineri, 2 septembrie, ora 20:00 @ceainăria La un Ceai

0

Concert jazz „ JUST IN TIME ”

Gabriela Costa – voce
Alex Man – chitara

Rezervări la 0734 195 395 (apel sau sms)
Suport artist: 25 de lei

afiscosta
Ceea ce dorim foarte mult se implineste uneori exact cand speram mai putin, dar in mod sigur exact atunci cand suntem pregatiti, adica la momentul potrivit, cand stim sa pretuim experienta pe care o traim fiind recunoscatori pentru ea.
O calatorie pe pamant nord- american ca o intoarcere in timp, la vremurile in care balansul swing-ului era muzica zilei, iar balada era ca un ragaz in tumultul lui, un concert sensibil, o abordare intr-o maniera originala a unor standarde de jazz minunate care vorbesc despre a fi viu, atent si implicat, despre ”a fi uman”.

Gabriela Costa cântă și creeaza bijuterii unicat.
“Sunt îndrăgostită de armoniile si ritmurile muzicii braziliene, așezate frumos, calculate parcă, predictibile și totusi mereu surprinzătoare, în care mă regăsesc ca și cum le-aș ști dintr-o altă viață…Dar cant cu mare drag si muzica noastra romaneasca veche si imi place sa ma cufund in romantismul sau voiosia ei, si uneori in jalea ei sfasietoare …In jazz e ca in viata – poti sa fii oricand surprins si provocat sa improvizezi…Ar fi bine sa te descurci ! J Iar cand nu sunt pe scena sunt foarte fericita la masa mea de lucru, atunci cand imaginatia zboara si mainile nasc podoabe care vorbesc despre frumusetea unica si misterul femeii.”
www.facebook.com/gabrielacostamusic
www.facebook.com/sagasjewellery

Absolvent al Facultății de Jazz “Richard Oschanitzky” din Timișoara, și deținător al unui master la Universitatea Națională de Muzică București, Alex Man este un foarte apreciat si activ chitarist de jazz. Expresiv și versatil – trecând cu usurință de la un gen muzical la altul, cu relaxarea celui care stăpânește extrem de bine instrumentul – este recunoscut și ca un rafinat si generos acompaniator, atent în permanență la estetica muzicală, doritor de a pune în valoare personalitatea celui alături de care cântă. Colaborează, de-a lungul timpului, cu big band-uri din țară și străinătate, și cu muzicieni precum István Gyárfás, Rick Condit, Maria Răducanu, Sorin Romanescu, Edi Neumann, Luiza Zan s.a.
În prezent este cadru didactic asociat la secția Jazz a Universității Naționale de Muzică din București.
www.facebook.com/man.alex.188
www.alexman.ro

Un concert susținut de Radio România Cultural

Parteneri Media: Concerte-azi.ro, Urban.ro, Inoras.ro, Happy TV, Sapte Seri, Subversiv.info, Yum Stops, 100 locuri din Bucuresti, Zile și Nopți, Coțofana urbană, Anyplace.ro, Bookblog.ro, Feeder.ro, IQool, Teen Press, Umblat.ro, România Pozitivă, Mama pe Toc, Ro Events, Asociatia Culturala Sarang Hanguk, Happy Channel

Event Facebook: https://www.facebook.com/events/1185037881549020/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.