Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert de Gala „Trei opere de Puccini intr-o seara” cu dirijorul Tiberiu Soare si Symphactory Orchestra

0

Fundatia Calea Victoriei impreuna cu Fundatia Regina Maria si Teatrul Odeon va invita joi 4 iunie, ora 19.00, la Concertul de Gala „Trei opere de Puccini intr-o seara”, sub bagheta talentatului dirijor Tiberiu Soare.

La acest eveniment – dedicat memoriei Reginei Maria – va veti bucura de un spectacol interactiv, in care muzica de opera devine dinamica si antrenanta, iar maestrul Tiberiu Soare va prezinta, inainte de a dirija, fiecare dintre cele trei aranjamente muzicale.

boema_fin_A3

Intr-o singura seara veti asculta, in interpretarea Symphactory Orchestra, selectiuni din trei opere exceptionale – Boema, Tosca si Madama Butterfly – compuse de Giacomo Puccini, considerat a fi ultimul mare compozitor de opera. Concertul, o premiera in Romania, va avea loc in elegantul decor al Salii Majestic de la Teatrul Odeon.Muzica orchestrala ne va purta in variate universuri culturale, de la efervescenta boema pariziana pana in delicata cultura japoneza.

Evenimentul face parte din Festivalul Luna Bucurestilor (9 mai – 9 iunie 2015), editia a V-a, aflat sub Inaltul Patronaj al Principesei Margareta. O parte din fondurile rezultate in urma concertului dedicat memoriei Reginei Maria sprijina Policlinicile Sociale ale Fundatiei Regina Maria, proiect ce ofera asistenta medicala integrata pentru persoanele fara venituri si fara asigurare medicala si pentru persoanele cu venituri mici.Fundatia Regina Maria ofera, de aproape 4 ani, servicii medicale de calitate in mod neconditionat si sansa la o viata decenta persoanelor excluse social.

Dupa concert, publicul este invitat in Foaierul Teatrului sa savureze un pahar de vin oferit de Valvis Holding si delicatesele oferite de Cristine de casa si sa stea de vorba cu dirijorul Tiberiu Soare si muzicienii din Symphactory Orchestra. Biletele se pot achizitiona de la Teatrul Odeon – Casa de bilete sau on-line:

  • Categoria I – 106 ron
  • Categoria II – 53 ron

Detalii la www.victoriei.ro.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.