Concert de exceptie la teatrul Odeon! Bucuresti, 22 septembrie 2010

0

Enesco Re-Imagined by Lucian Ban & John Hébert @ Teatrul Odeon

Miercuri, 22 septembrie 2010 de la ora 19.00 ai parte de un concert de excepţie la teatrul Odeon! Enescu este reinventat în acorduri muzicale de mare artă! Pianistul Lucian Ban, împreună cu renumitul contrabasist de jazz John Hébert propun publicului bucureştean un eveniment muzical de talie mondială. „Trust us; this kind of night only happens once every three centuries.” scrie Stacey Anderson, Village Voice NY.

„Pianistul Lucian Ban, împreună cu renumitul contrabasist de jazz John Hébert, îşi asumă moştenirea muzicală a lui George Enescu într-o reimaginare contemporană, îndrăzneaţă, a câtorva dintre lucrările sale, pentru o trupă extraordinară şi iconoclastă de muzicieni de jazz din New York. Concertul va avea loc la Teatrul Odeon, miercuri, 22 septembrie, de la ora 19.00. Alături de cei doi, vor concerta şi alte personalităţi ale jazzului internaţional: Mat Maneri (violă), Tony Malaby (saxofon tenor), Albrecht Maurer (vioară), Ralph Alessi (trompetă), Gerald Cleaver (tobe) şi Badal Roy (tobe indiene şi percuţie).”

Citeşte mai multe detalii despre Lucian Ban şi despre evenimentul Enesco Re-Imagined pe icr.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează