Concert de boluri tibetane:)

0

La Omra Elias (Bucuresti), Vineri, 1 Februarie 2013, de la orele 20:00, la un concert de boluri tibetane cu scop de armonizare si echilibrare a corpului fizic si energetic.

„Sunetul bolului cantator atinge ce e mai profund in noi. Face sufletul sa vibreze. Sunetul risipeste tensiunile si elibereaza energiile creatoare.”(Peter Hess)

Bolurile tibetane (sau bolurile cantatoare) sunt instrumente muzicale utilizate de sute de ani in Orient ca suport sonor in timpul meditatiilor si rugaciunilor din practica religioasa budista. 

Prin lovire cu un bastonas din lemn, acestea produc sunetul primordial – OM – despre care se spune ca a stat la baza Creatiei.

Acest concert va fi sustinut de DAjna – Doina Tanasescu, el fiind unul din cele mai interesante si eficiente experiente senzoriale si spirituale. DAjna a adunat pana in prezent toate cele 7 boluri ce au in compozitie 9 metale formand aliajul original faurit de tibetani, care produce sunete in armonie, sunete pure ce transmit vibratii vindecatoare celor care le asculta. Calatoria in care te propulseaza sunetele magice ale bolurilor este una extraordinara iar efectul ei aspupra intregului corp material si energetic este uimitor, ajutandu-te sa explorezi noi zone ale conştiinţei pe care, in mod normal, reusesti sa le accesezi doar cu ajutorul meditatiei.
Armonizarea şi masajul celor 7 chakre cu ajutorul sunetelor bolurilor tibetane reprezintă obiectivul concertului. Intenţia este dată de cel care percutează bolurile; muzica şi cântul acestora este unul pur curativ. El propune 7 sunete date de fiecare din cele 7 boluri tibetane, care corespund fiecare câte unei chakre, fiecare melodie fiind compusă în funcţie de nota muzicală specifică, aferentă vibraţiei chakrei şi frecvenţele asociate acesteia.

Omra Elias va asteapta cu drag in seara dedicata acestui concert alaturi de Doina Tanasescu.

Tot ce avem de făcut este să ne găsim o poziţie comodă, fără a încrucişa mâinile sau picioarele, să închidem ochii, pentru a permite energiei acestora să fie folosită pentru introspecţie. Urmărim sunetul prim, apoi armonicele care se dezvoltă din el.

Locurile sunt limitate asa ca va rugam sa confirmati participarea la nr. 0311.057.592

Contributie: 30 lei/persoana

Afis copy

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează