Concert cu boluri tibetane, meditație și mindful living, dar și workshop „The little prince”

0

Evenimente in perioada 14 – 20 octombrie 2013 

CONCERT MEDITATIE cu Boluri Tibetane, Didgeridoo si Mantre in Sanscrita
Marti 15 octombrie, 20:30 – 22:30
Sustinut de: Joel Silva si Carmina Dilimot
Cost: 30 ron
Bolurile tibetane, didgeridoo-ul si mantrele au un profund efect de armonizare a trupului si a sufletului. Sunteti invitati sa patrundeti in interiorul vostru, sa fiti constienti de propria respiratie si de senzatiile pe care le aveti in corp.
MEDITATIE & MINDFUL LIVING 
Miercuri 16 octombrie, 19:00 – 21:00
Facilitator: DANIELA ANDREESCU
Cost: 15 ron
Cost Membru Seeds for Happiness: intrarea libera
Practica meditatiei este recunoscuta ca mijloc eficient de gestionare a stresului si emotiilor, de dezvoltare a potentialului mintii, de crestere a calitații vietii. Sunt bineveniti atat cei care au deja o practica regulata, cat si cei care nu au avut un contact direct cu exercitiul meditatiei, dar doresc sa exploreze un posibil inceput.
GRUP DE STUDIU – Opera lui René Guénon, doctrina initiatica si functie spirituala universala
Sambata 19 octombrie, 12:00 – 14:00
Indrumator: Prof. TEODORU GHIONDEA
Cost: 15 ron
Opera lui René Guénon constituie „Abecedarul de aur” pentru formarea unei perspective spirituale şi a unei mentalităţi tradiţionale autentice.

In curand la Centrul Seeds for Happiness
WORKSHOP DE DEZVOLTARE UMANA „The Little Prince – Cum ne imprietenim cu mintea?”
Vineri 25 octombrie, 19:00 – 21:30
Sambata 26 octombrie, 09:00 – 17:30

Facilitator: DANIELA ANDREESCU, coach, formator in managementul Comunicarii si Relatiilor Interumane, practician si expert Inergetix-CoRe System™, practician terapii complementare.
Cost: 440 ron
Cost Membru Seeds for Happiness: 380 ron
Detalii eveniment: Sesiuni interactive în care aportul teoretic este îmbinat cu exerciţii şi activităţi practice pentru înţelegerea, verificarea personală şi aplicarea concretă a metodelor şi tehnicilor propuse.
WORKSHOP „Shortcuts to Non-stress. Cum sa depasim stresul si sa ne construim libertatea”
Joi 7 noiembrie, 19:00 – 21:30
Facilitator: DANIELA ANDREESCU coach, formator in managementul Comunicarii si Relatiilor Interumane, practician si expert Inergetix-CoRe System™, practician terapii complementare.
Cost: 640 ron
Cost Membru Seeds for Happiness: 580 ron
Detalii eveniment: un program de 6 sesiuni care abordează gestionarea stresului într-o manieră integrativă, ce va oferi participanţilor multiple modalităţi practice de accesare şi extindere a zonelor de libertate interioară şi echilibru.
CONFERINTA „Cum Functioneaza Mintea? O Explorare din Perspectiva Buddhista”
Vineri 8 noiembrie, 19:00 – 21:00
Sambata si Duminica 9 si 10 noiembrie, intre orele 10:00 – 17:00

Speaker: JAMPA LUNGTOG, calugar buddhist de peste 30 de ani, discipol al maestrului tibetan Gonsar Rinpoche (conducatorul Centrului de Inalte Studii Tibetane din Elvetia)
Detalii eveniment: in curand.

Alte evenimente

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează