Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert cu boluri tibetane, meditație și mindful living, dar și workshop „The little prince”

0

Evenimente in perioada 14 – 20 octombrie 2013 

CONCERT MEDITATIE cu Boluri Tibetane, Didgeridoo si Mantre in Sanscrita
Marti 15 octombrie, 20:30 – 22:30
Sustinut de: Joel Silva si Carmina Dilimot
Cost: 30 ron
Bolurile tibetane, didgeridoo-ul si mantrele au un profund efect de armonizare a trupului si a sufletului. Sunteti invitati sa patrundeti in interiorul vostru, sa fiti constienti de propria respiratie si de senzatiile pe care le aveti in corp.
MEDITATIE & MINDFUL LIVING 
Miercuri 16 octombrie, 19:00 – 21:00
Facilitator: DANIELA ANDREESCU
Cost: 15 ron
Cost Membru Seeds for Happiness: intrarea libera
Practica meditatiei este recunoscuta ca mijloc eficient de gestionare a stresului si emotiilor, de dezvoltare a potentialului mintii, de crestere a calitații vietii. Sunt bineveniti atat cei care au deja o practica regulata, cat si cei care nu au avut un contact direct cu exercitiul meditatiei, dar doresc sa exploreze un posibil inceput.
GRUP DE STUDIU – Opera lui René Guénon, doctrina initiatica si functie spirituala universala
Sambata 19 octombrie, 12:00 – 14:00
Indrumator: Prof. TEODORU GHIONDEA
Cost: 15 ron
Opera lui René Guénon constituie „Abecedarul de aur” pentru formarea unei perspective spirituale şi a unei mentalităţi tradiţionale autentice.

In curand la Centrul Seeds for Happiness
WORKSHOP DE DEZVOLTARE UMANA „The Little Prince – Cum ne imprietenim cu mintea?”
Vineri 25 octombrie, 19:00 – 21:30
Sambata 26 octombrie, 09:00 – 17:30

Facilitator: DANIELA ANDREESCU, coach, formator in managementul Comunicarii si Relatiilor Interumane, practician si expert Inergetix-CoRe System™, practician terapii complementare.
Cost: 440 ron
Cost Membru Seeds for Happiness: 380 ron
Detalii eveniment: Sesiuni interactive în care aportul teoretic este îmbinat cu exerciţii şi activităţi practice pentru înţelegerea, verificarea personală şi aplicarea concretă a metodelor şi tehnicilor propuse.
WORKSHOP „Shortcuts to Non-stress. Cum sa depasim stresul si sa ne construim libertatea”
Joi 7 noiembrie, 19:00 – 21:30
Facilitator: DANIELA ANDREESCU coach, formator in managementul Comunicarii si Relatiilor Interumane, practician si expert Inergetix-CoRe System™, practician terapii complementare.
Cost: 640 ron
Cost Membru Seeds for Happiness: 580 ron
Detalii eveniment: un program de 6 sesiuni care abordează gestionarea stresului într-o manieră integrativă, ce va oferi participanţilor multiple modalităţi practice de accesare şi extindere a zonelor de libertate interioară şi echilibru.
CONFERINTA „Cum Functioneaza Mintea? O Explorare din Perspectiva Buddhista”
Vineri 8 noiembrie, 19:00 – 21:00
Sambata si Duminica 9 si 10 noiembrie, intre orele 10:00 – 17:00

Speaker: JAMPA LUNGTOG, calugar buddhist de peste 30 de ani, discipol al maestrului tibetan Gonsar Rinpoche (conducatorul Centrului de Inalte Studii Tibetane din Elvetia)
Detalii eveniment: in curand.

Alte evenimente

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.