CONCERT CARITABIL: R.O.A., Electric Brother si Bass Turbat in RITM CU VIATA / 13 iunie

0

Joia aceasta va fi un super concert in club Modern din BUCURESTI (RITM CU VIATA), la care vor participa R.O.A., Electric Brother si Bass Turbat! 

Va fi un concert cu adevarat special pentru ca este unul caritabil, iar banii stransi din vanzarea biletelor vor fi donati pentru Petru. 

Cine este Petru?

 

Un bebelus de 6 luni care intampina din pacate o grea problema de sanatate. Din fericire, exista totusi un tratament. Iar cu cat afla mai multi oameni despre concert si vin la Modern, cu atat Petru va avea banii necesari pentru a se face bine.

Asadar, sper sa ne vedem joi, 13 iunie, de la orele 21.00 in club Modern. Pretul unui bilet este de 30 de lei. 

Sursa si mai multe informatii pe Facebook

RITM CU VIATA semnat R.O.A., Electric Brother si Bass Turbat (DJ Set) @ Club Modern. 

Ritm cu Viata este un concert special dedicat unei cauze sociale: salvarea vietii bebelusului Petru, in varsta de 6 luni, diagnosticat cu cancer.
Intreaga suma din vanzarea biletelor va fi donata pentru a acoperi o parte din tratamentul foarte costisitor necesar copilului.

Te asteptam la acest super concert cu cat mai multi prieteni!

Cost bilet: 30 lei

————————–————————
LINE-UP

R.O.A
== www.roamusic.ro
== www.facebook.com/roamusic
== www.youtube.com/ROAOfficialChannel

Electric Brother
== www.facebook.com/ElectricBrother

Bass Turbat
== www.facebook.com/bassturbat

————————–————————-
DESPRE PETRU

http://savepetru.wordpress.com/

concert caritabil

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează