Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert caritabil Poetrip @Alandala Cafe / vineri, 19 decembrie

0

Vineri, 19 decembrie 2014, va invitam cu drag la un concert caritabil Poetrip si un after party, ce va avea loc la Alandala Cafe incepand cu orele 20:00. Petrecerea are ca scop strangerea de fonduri pentru comunitatea din Vulturilor 50.

Vineri ne vedem la Alandala cu Oana si Stefan de la Poetrip si cativa dintre tinerii de pe Vulturilor, care vor pune muzica dupa ce termina de cantat formatia.

20:00 Concert Poetrip
22:00 after party

Povestea comunitatii din strada Vulturilor 50:
http://jurnaldinvulturilor50.org/2014/12/03/evacuatievicted/
http://www.vice.com/ro/read/viata-unui-copil-evacuat-125
http://fcdl.ro/jur-de-100-de-persoane-din-sectorul-3-sunt-aruncate-strada/

19.12 - Concert caritabil Poetrip

Poetrip:

„Într-o zi am început să cântăm, fără să ne intereseze să avem și un nume. “Poetrip” a venit ca un răspuns concis la “ce stil cântați?”, întrebarea care ne bloca de fiecare dată, pentru că noi cântăm fără niciun stil. Și pentru că preferăm să cântăm decât să tot dăm explicații despre cum anume cântăm, am adoptat Poetrip ca titulatura noastră. Muzica noastră s-a transformat de fiecare dată în funcție de context, stare și muzicienii cu care am colaborat, iar abordarea a evoluat in functie de (i)maturitatea etapei in care ne-am aflat.”

Intrare Libera

RVSP: https://www.facebook.com/events/1550685535177237/

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.