Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert caritabil: paper magik cântă pentru copiii de la Marie Curie

0

Sâmbătă, 11 noiembrie, începând cu ora 20.00, în Club El Dictator, trupa ce va reprezenta România, în 2018, la Campionatul Mondial Global Battle of the bands (GBOB), paper magik, va susține un concert caritabil. Banii strânși vor fi folosiți pentru dotarea secției de Neurologie a Spitalului Clinic de Urgență pentru copii „Marie Curie”. Concertul este organizat cu sprijinul Clubului Rotaract București.

Problemele sistemului de sănătate din România sunt un subiect pe cât de discutat, pe atât de stringent. Cu toate acestea, există tot mai multe inițiative menite să rezolve puțin câte puțin aceste deficiențe. Concertul caritabil pe care îl susține paper magik este doar un singur exemplu în acest sens.

De aceea, banii care se strâng în urma evenimentului vor fi folosiți pentru a dota secția de Neurologie a Spitalului Clinic „Marie Curie” cu instrumentar medical și chirurgical, precum și cu seturi de consumabile, esențiale pentru copiii internați. Lista completă poate fi consultată aici.

paper magik, Dragoș (voce, chitară, clapă), Flamă (chitară bas) și Tz (tobe), este trupa care va reprezenta România la Campionatul Mondial Global Battle of the Bands. Trupa a câștigat trofeul GBOB România cu piesele Fortress și Victory is mine.

Stilul lor, origami rock, le permite să abordeze stiluri și nuanțe diferite în fiecare piesă, ceea ce înseamnă că își pot exprima emoția în forma ei pură. Astfel, paper magik pune în valoare tot ce are muzica de oferit, similar cu ceea ce face hârtia în arta japoneză origami.

Intrarea la concert se face pe baza unei donații minime de 20 RON.

Pentru mai multe informații despre accesul la concert, consultă pagina oficială a evenimentului: https://www.facebook.com/events/156104931656592/.

Mai multe detalii despre paper magik poți găsi pe site-ul oficial.

paper magik în social media:

Soundcloud: https://soundcloud.com/papermagik

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCfGA5RB9QYrfwh8akORkxGQ

Facebook: https://www.facebook.com/papermagikofficial/?fref=ts

Instagram: https://www.instagram.com/papermagikofficial/

Despre Rotaract

Rotaract este un club sponsorizat de Rotary, pentru tineri cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani. Cluburile Rotaract au, ca arie de acțiune, comunitățile în care se află aceștia și sunt sponsorizați de un club Rotary local. Asta îi face adevărați „parteneri în serviciu” și membri-cheie în familia Rotary. Rotaract există atât la nivel local, dar și districtual, cu membri care se adresează nevoilor sociale și fizice ale comunității din care provin, promovând toată înțelegerea internațională și pacea, într-un context de prietenie și serviciu.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.