Concert caritabil în clubul Fabrica pentru copiii de la spitalul „Lacul Bucura”

0
Concert caritabil pentru copiii de la spitalul Lacul Bucura
United Way România organizează sâmbătă, 30 iunie, de la ora 20:00, un concert caritabil în clubul Fabrica din Bucureşti, pe str. 11 Iunie, nr. 50, pentru a strânge fonduri în beneficiul celor 200 de copii internați la spitalul de pneumoftiziologie Lacul Bucura.

Vor cânta live Petra Acker, care ne va încânta cu ritmuri de jazz, funk şi soul, cunoscuta şi versatila cântâreaţă de jazz Maria Răducanu şi cei de la trupa Oliver, care vor încheia seara cu ritmuri de alternative rock.

Preţul unui bilet de intrare este 15 lei.

Spitalul Lacul Bucura este singurul spital de pneumoftiziologie pentru copii din țară. Aici stau internați între 3 și 6 luni peste 200 de copii a căror vindecare ar fi mai rapidă dacă ar putea să petreacă mai mult timp în aer liber. Curtea spitalului, însă, are doar câteva jucării de exterior foarte vechi și inutilizabile și nu este un loc sigur. United Way dorește să amenajeze această curte prin turnarea unui cauciuc special care să prevină accidentele și instalarea unor jucării de exterior – tobogane, leagăne, structuri de cățărat, balansoare. 

United Way România este o fundație românească independentă afiliată la United Way Worldwide și are ca scop îmbunătățirea calității vieții în comunitate prin încurajarea donațiilor individuale, corporatiste și a voluntariatului, pentru ca toată lumea să aibă șanse egale la educație, sănătate și un venit decent.

Concertul este organizat de United Way România în parteneriat cu Asociaţia Culturală de Teatru şi Origami din România şi clubul Fabrica.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează