Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert byron, proiecții, stand-up și teatru la Grădina cu Filme – Cinema & More

0

Săptămână nouă, activități noi la Grădina cu Filme!

7 AUG -byron_low

Marți, 11 august, începem în forță vizionând „Forrest Gump” (cu: Tom Hanks, Robin Wright, Gary Sinise), un film cu șase premii Oscar în care Tom Hanks reușește să ne înspire cu o poveste de viață a unui om simplu, lăsându-și amprenta de-a lungul generațiilor cu un scenariu original din perioada anilor `50. Un film inspirațional pe care nu trebuie să îl ratați!

Ziua de miercuri, 12 august, pune în acțiune „25th Hour”, un film în regia lui Spike Lee, ce se axează pe surprinderea ultimelor 24 de ore petrecute în libertate de către un condamnat la închisoare. Drama unei vieți conturate de petreceri și aventuri se încheie cu o ultimă zi în care personajul principal trăiește la maximum fiecare moment, perioadă pe care chiar el o numește The best time of my life! Înaintea filmului sunteți invitați la o discuție cu actrița Ioana Flora, moderată de criticul de film Ileana Bîrsan, la care vă așteptăm să participați cu întrebări legate de curiozitățile din lumea cinematografică.
Joi, 13 august, grăbim weekend-ul să se apropie printr-un show de stand up comedy ce vă va ține cu zâmbetul pe buze toată seara! „Vinovații” pentru distracție sunt Costel, Vio și Maria Popovici, iar cei păgubiți cu glume și bună dispoziție își vor dori să revină!

Următorul album de studio byron, înregistrat în această vară la studiourile Windmill Lane din Dublin, Irlanda, se apropie cu pași repezi de data lansării. Vineri, pe 14 august, va fi prezentat primul single, piesa „The Sea”, printr-un concert special și o proiecție de videoclip la Grădina cu Filme din București (Piața Lahovari, nr. 7), în cadrul proiectului ELECTRO Acoustic GARDEN.
„Pe noul album sunt 12 piese compuse de-a lungul unui an, fiecare piesă corespunzând unei luni și vorbind într-un fel despre luna respectivă – extrapolând pe baza legendelor și poveștilor asociate cu fiecare dintre ele. La un alt nivel, albumul spune de asemenea povestea relației dintre doi oameni, cu suișurile și coborâșurile ei. În calendarul albumului, „The Sea” corespunde lunii iunie”, spune solistul Dan Byron despre noul single și viitorul album.

Concertul va începe de la ora 20:30 iar biletele sunt disponibile în avans în rețeaua www.eventim.ro și la casa de bilete creart.

Seara de sâmbătă trebuie petrecută într-o atmosferă cât mai destinsă, astfel că în data de 15 august v-am pregătit trei runde de spectacol încărcate cu amuzament, în care Vio, Teo și Alex Mocanu se vor întrece în ironiile intrigante specifice show-ului de stand-up comedy.

Ultima zi a săptămânii este destinată, așa cum v-am obișnuit, pasionaților de teatru. Așadar, duminică, 16 august, va fi pusă în scenă piesa de teatru „Sounds Blind”, în regia Krista Sandu. Seara nu se termină așa ușor, ci cu proiecția unui film cu 12 nominalizări la premiile Oscar – „The King‘s Speech”! Declarat cel mai bun actor la Globurile de Aur din 2011, Colin Firth redă povestea unui viitor rege care va reuși să-și depășească defectul de vorbire, atât de important de corectat pentru viața și activitățile regale. O ecranizare ce urmărește firul unei povești reale de la sfârșitul anilor ’30 vă va captiva de la început până la sfârșit!
Grădina cu Filme – Cinema & More este un spațiu-concept dedicat tututor celor care nu au stare, celor care ies în gașcă și vor să își petreacă timpul în aer liber, celor care s-au săturat de ieșiri obișnuite și simt nevoia de energie pozitivă.

Intrarea este liberă la proiecțiile de film și la piesele de teatru, iar biletele pentru concertul byron și show-rile de stand-up comedy pot fi achiziționate de pe www.eventim.ro sau de la sediul creart din piața Alexandru Lahovari, nr.7.

Detalii pe:
FB Grădina cu Filme: https://www.facebook.com/gradinacufilme?fref=ts
FB: ELECTRO Acoustic GARDEN: https://www.facebook.com/electroacousticgarden?fref=ts
Event concert byron: https://www.facebook.com/events/1647723012114032/
www.gradinacufilme.ro

Program 11-16 august:

Marți, 11.08 – 21:00 Film: „Forrest Gump”
Miercuri, 12.08 – 21:00 Dezbatere și film: „25th Hour”
Joi, 13.08 –21:00 Stand-up Comedy: Costel, Vio și Maria Popovici
Vineri, 14.08 – 20:30 Concert: byron – Lansare single „The Sea”
Sâmbătă, 15.08 – 21:00 Stand-up Comedy: Vio, Teo și Alex Mocanu
Duminică 16.08 – 20:00 Piesă de teatru: „Sounds Blind” în regia Krista Sandu
Duminică, 16.08 – 21:30 Film: „The King’s Speech”

Parteneri media: Radio România Cultural, București FM, Radio România Muzical, Radio România Internațional, 24FUN, Orașul Meu, IQool, Zile și Nopți, Calendar Evenimente, România Pozitivă, Bigcitylife.ro, PR Wave, Dor de Ducă, Gratuitor, Feeder, Eragon Vibes, TV City.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.