Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert Blue Noise la Clubul Ţăranului

0

Sărbătorile de iarnă au trecut, vacanţele s-au terminat aşa că trupa Blue Noise s-a apucat de treabă şi revine pe scena de la Clubul Ţăranului pentru a susţine primul concert din anul acesta. Concertul va avea loc sâmbătă, 3 februarie, la ora 21.00.

Cei 6 membrii ai grupului (Ana Maria Alexa – soprană, Elena Moroșanu – mezzosoprană, Ana – Cristina Leonte – alto, Mihail Grigore – tenor, Bogdan Tudor – bas și Denis Bolborea – beat box) au pregătit compoziţii proprii, piese de pop-rock în aranjamente de jazz, dar şi aranjamente originale ale unor piese româneşti foarte cunoscute. În plus, aşa cum v-am obişnuit, vor avea din nou un invitat surpriză! Cine va fi…? Veniţi la concert şi veţi afla!

Blue Noise este prima trupă a cappella care a ajuns în finala pe ţară la Eurovision. De atunci, Blue Noise a fost o prezentă constantă pe scenele din Bucureşti şi din ţară: au participat la festivaluri de jazz din ţară (Iaşi şi Focşani), au colaborat cu diverşi artişti cunoscuţi precum Răzvan Suma la Sala Radio (împreună cu care au interpretat o piesă de mare anvergură, instrumentală, Le Grand Tango de Astor Piazzolla), Alexandra Uşurelu, Adi Despot şi Viţa de Vie (piesa Luna şi Noi a ajuns în topurile muzicale), Damian Drăghici (au făcut un bonus track, Până cînd nu te iubeam, pe ultimul lui album, Gypsy Rock (Change or Die). Pe lângă aceste colaborări, au susţinut şi concerte proprii la Casa Filipescu, Muzeul Ţăranului, Grădina de Filme sau Muzeul Naţional al Literaturii.

Preţul biletului este 30 lei

Rezervările se pot face la tel: 021 310 8048

Te aşteptăm sâmbătă, 3 februarie, la Clubul Ţăranului, de la ora 21.00, pentru o seară specială de muzică a cappella!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.