Concert: Balkan Karavan, vineri, 17 iunie, ora 20:00 @Ceainăria La un Ceai

0

Concert: Balkan Karavan, vineri, 17 iunie, ora 20:00 @Ceainăria La un Ceai
Ioana Ernea (voce)
Filip Dascălu (chitară)
Pavel Zurka (contrabas)

afis-balcan
Rezervari la 0734 195 395 (apel sau sms)

La fel de diverse ca şi direcţiile din care vin piesele pe care le-au inclus în programul lor de muzică balcanică şi ritmurile pe care le reinterpretează, cam aşa sunt şi direcţiile din care vin şi cei trei artişti:

Ioana, e actriţă, işi asumă povestea fiecărui cântec, devine a ei şi o retrăieşte de fiecare dată, alături de public, asa cum ştiu toţi cei care au văzut-o cântând (şi la noi) mai ales muzică sud-americană.

Filip cântă la chitară din copilărie, diverse stiluri, în diverse trupe şi compune pentru propria trupă, Cats On the Roof. Pavel cântă la contrabas muzică clasică în Orchestra Radio si cea a Operei Române şi jazz manouche în proiectul Hot Club de Bucharest şi mai are şi un simt al folclorului născut şi crescut în Banatul Sârbesc.

Vineri seara ei ne vor incânta urechile cu piese tradiţionale din Rusia, Macedonia, Kosovo, Bosnia, Serbia, Albania, Turcia, dar mai ales de pe la noi, pentru a ne purta cu ei în vârtejul nomad al pătimaşului sufletul balcanic, al poeziei şi poveştii lui.

Aşa că aşteptaţi-vă la o seară în care picioarele tale nu se vor putea opri macar sa bata ritmul împreună cu ei.

Un concert susținut de Radio România Cultural

Parteneri Media: Concerte-azi.ro, Urban.ro, Inoras.ro, Sapte Seri, Subversiv.info, 100 locuri din Bucuresti, Zile și Nopți, Coțofana urbană, Anyplace.ro, Bookblog.ro, Feeder.ro, IQool, Teen Press, Umblat.ro, România Pozitivă, Mama pe Toc, Ro Events, Asociatia Culturala Sarang Hanguk

Event Facebook: https://www.facebook.com/events/782954878470855/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.