Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert aniversar / Lansare de album LOUNGERIE II

0

Invitati speciali: SYBIL & FRANSOA

ASCULTA ALTFEL ca sa te poti TRANSFORMA.

LOUNGERIE II – fusion punk jazz –  sustine concert aniversar si lansare de album la doi ani de la aparitia in spatiul cultural muzical din Romania, sambata 26 octombrie 2013, la Clubul Taranului Roman (Piata Victoriei, sos. Kiseleff, intrarea Monetariei).

ASCULTA pentru ca vrei sa fii SURPRINS.

Cel mai nou produs de studio al trupei reprezinta evolutia muzicala traita prin experienta concertelor live, adaptarea performance-ului pe scene mari si in spatii mereu surprinzatoare. Pentru acest material trupa a ales sa inregistreze piesele in regim live session: albumul LOUNGERIE II a fost realizat de echipa Speakaspell Laboratory prin Razvan Rizea (5 piese noi, 2 jam sessions) si include si piesa NeverBefore  realizata in studiourile Institutului SAE de tanarul Andrei Radu.

ASCULTA pentru ca TRAIESTI.

LOUNGERIE II este un proiect independent care a reusit sa se autosustina in spatiul autohton prin sprijinul publicului prezent la concerte si sustinerea partenerilor media interesati de zona muzicala alternativa. Concertul aniversar de 2 ani este dedicat acestor oameni minunati care ne-au dat sentimentul ca nici un exercitiu de creativitate nu este in van, nici chiar in Romania.

https://www.facebook.com/LoungerieII si pe oundcloud.com

Locul: Clubul Taranului Roman

Data: sambata, 26 octombrie 2013, orele 21.oo

Intrare: 15 ron

*******

Invitati speciali la acest eveniment sunt SYBIL & FRANSOA – membrii duo-ului Sibyl & Fransoa au pornit proiectul in 2012, folosind inregistrari de sunete din mediul inconjurator, background de muzica clasica si electronica, inspirati fiind de versurile lui Nichita Stanescu. Cu ajutorul unei abordari improvizatorice pentru inregistrarea vocii si a instrumentelor, Sibyl & Fransoa au sintetizat elemente in relatie cu viziunea lor personala spre a construi o atmosfera eterica, meditativa, materializata in primul lor EP intitulat “Half Word Half Wave”.

Link audio: https://soundcloud.com/sibyl-fransoa

Loungerie II 12, Poiana Urbana 2013

PARTENERI MEDIA care cred in acest eveniment:

BestMusic – http://www.bestmusic.ro/

iConcert – http://www.iconcert.ro/

Hipmag – http://www.hipmag.ro/

No3 – http://www.no3.ro/

B365.ro – http://www.b365.ro/

BeWhere – http://www.bewhere.ro/

All Hollow – http://allhollow.com/

WebCultura – http://webcultura.ro/

ArtActMagazine – http://www.artactmagazine.ro/

OrasulVorbeste RRChttps://www.facebook.com/OrasulVorbeste

Romania Pozitiva – http://www.romaniapozitiva.ro/

Asociatia Paspartu – http://asociatiapaspartu.ro/

Artwe – http://www.artwe.ro/

CooperativaUrbana – http://www.cooperativaurbana.ro/

CalendarEvenimente – http://www.calendarevenimente.ro/

Getlokalhttp://www.getlokal.ro/ro/bucuresti

BigCityLife – http://bigcitylife.ro/

Studentie.ro – http://www.studentie.ro/

OnlineGallery – http://www.onlinegallery.ro/

Roportal –  http://www.roportal.ro/

Bucuresteni – http://www.bucuresteni.ro/

Afis-lansare-loungerie-taran-cu-logo-guerilla_web

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.