Concert aniversar British Council, 12 octombrie, ora 19:00, Centrul National de Arta Tinerimea Romana

0

British Council organizeaza cu ocazia aniversarii sale, un concert aniversar ce va avea loc vineri, 12 octombrie 2012, ora 19.00, la Centrul National de Arta „Tinerimea Romana” din Bucuresti, str. Schitu Magureanu, nr. 4.

Concertul marcheaza implinirea a 74 de ani de existenta a British Council in Romania, una dintre primele patru tari in care au fost deschise reprezentante ale organizatiei pentru oportunitati culturale si educationale a Regatului Marii Britanii si Irlandei de Nord.

In programul concertului

 1.  Henry Purcell  „Sound the trumpet”

 2.  Henry Purcell   Suite for strings

 3.  Philip Cashian  „The devil’s box”

 4.  Joe Cutler – „Tomek”

 5.  Robert Peate – „Five Winter Tableaux”

Interpreteaza Ansamblul Icon Arts: Rodica Stratulat – vioara, Irina Dancu – vioara, Tamara Dica – viola, Gabriela Bokor – violoncel, Mihai Murariu – pian, Ciprian Dancu – clarinet, Dorin Farcas – oboi. Conducerea muzicala: Gabriel Bebeselea.

Ansamblul Icon Arts este un grup contemporan de muzica, denumit astfel dupa Festivalul Icon Arts, si a fost infiintat in 2009, la Sibiu, de percutionistul Andrei Marcovici. Grupul numara 15 muzicieni, dintre care fosti elevi ai Academiei Icon Arts si interpreti ai Orchestrei Filarmonice din Siibiu, iar scopul sau principal este de a promova muzica contemporana si sa atraga noi audiente.

British Council este organizatia pentru relatii culturale si educatie a Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord.

 

Mai multe detalii pe www.britishcouncil.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează