Concert aniversar British Council, 12 octombrie, ora 19:00, Centrul National de Arta Tinerimea Romana

0

British Council organizeaza cu ocazia aniversarii sale, un concert aniversar ce va avea loc vineri, 12 octombrie 2012, ora 19.00, la Centrul National de Arta „Tinerimea Romana” din Bucuresti, str. Schitu Magureanu, nr. 4.

Concertul marcheaza implinirea a 74 de ani de existenta a British Council in Romania, una dintre primele patru tari in care au fost deschise reprezentante ale organizatiei pentru oportunitati culturale si educationale a Regatului Marii Britanii si Irlandei de Nord.

In programul concertului

 1.  Henry Purcell  „Sound the trumpet”

 2.  Henry Purcell   Suite for strings

 3.  Philip Cashian  „The devil’s box”

 4.  Joe Cutler – „Tomek”

 5.  Robert Peate – „Five Winter Tableaux”

Interpreteaza Ansamblul Icon Arts: Rodica Stratulat – vioara, Irina Dancu – vioara, Tamara Dica – viola, Gabriela Bokor – violoncel, Mihai Murariu – pian, Ciprian Dancu – clarinet, Dorin Farcas – oboi. Conducerea muzicala: Gabriel Bebeselea.

Ansamblul Icon Arts este un grup contemporan de muzica, denumit astfel dupa Festivalul Icon Arts, si a fost infiintat in 2009, la Sibiu, de percutionistul Andrei Marcovici. Grupul numara 15 muzicieni, dintre care fosti elevi ai Academiei Icon Arts si interpreti ai Orchestrei Filarmonice din Siibiu, iar scopul sau principal este de a promova muzica contemporana si sa atraga noi audiente.

British Council este organizatia pentru relatii culturale si educatie a Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord.

 

Mai multe detalii pe www.britishcouncil.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează