Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert aniversar British Council, 12 octombrie, ora 19:00, Centrul National de Arta Tinerimea Romana

0

British Council organizeaza cu ocazia aniversarii sale, un concert aniversar ce va avea loc vineri, 12 octombrie 2012, ora 19.00, la Centrul National de Arta „Tinerimea Romana” din Bucuresti, str. Schitu Magureanu, nr. 4.

Concertul marcheaza implinirea a 74 de ani de existenta a British Council in Romania, una dintre primele patru tari in care au fost deschise reprezentante ale organizatiei pentru oportunitati culturale si educationale a Regatului Marii Britanii si Irlandei de Nord.

In programul concertului

 1.  Henry Purcell  „Sound the trumpet”

 2.  Henry Purcell   Suite for strings

 3.  Philip Cashian  „The devil’s box”

 4.  Joe Cutler – „Tomek”

 5.  Robert Peate – „Five Winter Tableaux”

Interpreteaza Ansamblul Icon Arts: Rodica Stratulat – vioara, Irina Dancu – vioara, Tamara Dica – viola, Gabriela Bokor – violoncel, Mihai Murariu – pian, Ciprian Dancu – clarinet, Dorin Farcas – oboi. Conducerea muzicala: Gabriel Bebeselea.

Ansamblul Icon Arts este un grup contemporan de muzica, denumit astfel dupa Festivalul Icon Arts, si a fost infiintat in 2009, la Sibiu, de percutionistul Andrei Marcovici. Grupul numara 15 muzicieni, dintre care fosti elevi ai Academiei Icon Arts si interpreti ai Orchestrei Filarmonice din Siibiu, iar scopul sau principal este de a promova muzica contemporana si sa atraga noi audiente.

British Council este organizatia pentru relatii culturale si educatie a Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord.

 

Mai multe detalii pe www.britishcouncil.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.