Concert @ Alandala: Aud band – Exotic esraj Balcan Flair

0

Duminică, 15 Februarie, ora 20:00 în Alandala  ascultăm trio-ul Aud band – Exotic esraj Balcan Flair.

Suport artişti: 15 lei

Rezervari: 0720 326 925 / 0740 471 901 sau la alandala.cafe@gmail.com

FB event: https://www.facebook.com/events/796188357136158/

Aud band – Exotic esraj Balcan Flair

Compoziţii, voce, chitară – Laurenţiu Gondiu

Esraj – Rodica Gondiu

Flaut – Augustin Creznaru

Aud band creeaza o sonoritate inedită cu un repertoriu propriu variat ca stilistică: muzică de film, chill out, jazz, etno rock, folk, teatru de revistă.

„Avem un repertoriu din compoziţii proprii, divers ca genuri muzicale dar care au un story şi o legatură între ele bine gândită. Acest proiect a pornit ca formaţie de studiou pentru muzica de film şi teatru, în timp am dat concerte live în diferite formule în ţară şi peste hotarele ei. Formula de trio crează o sonoritate inedită atât datorită aranjamentelor cât şi exotismului pe care o da esrajul (unic pe scena romanească).”

15.02 - Concert Aud band – Exotic esraj Balcan Flair

Laurenţiu Gondiu
Compozitor născut în Chişinau, având ca reper celebra şcoală rusă de orchestraţie este deţinator a mai multor premii pentru lucrări simfonice, partituri şi orchestraţii care s-au cântat în ţări europene.

Augustin Creznaru, artist instrumentist-flaut
Înca din studenţie a răspuns provocărilor colaborând cu orchestre din ţara. Activează de peste 15 ani în orchestra Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian” alături de care a susţinut numeroase turnee în ţara şi în străinătate. A susţinut concerte de muzică clasică alături de formaţii în formulă mare/ mică (duo, trio, cvartet, cvinctet, octet).

Rodica Gondiu
A adaptat într-o manieră proprie un instrument indian muzicii europene. Unic pe scena romanească, esrajul, cu un colorit psihidelic şi reverb natural, a fost binevenit atât în muzica de film cât şi teatru. S-a bucurat de succes în serialul „17 sau o poveste pentru destin”.
Listen:
https://www.youtube.com/watch?v=W5bJJnysun0 –  Bolero by Laurentiu Gondiu

https://soundcloud.com/nessaymash/fagure-aud-band

Alandala Cafe – Str. Aurel Vlaicu 70

Pentru a ajunge la Alandala, de la Piaţa Romană o luaţi pe Bvd Dacia şi după Institutul Francez faceţi stânga pe Str Aurel Vlaicu.  Casa se află pe partea dreaptă a drumului la numarul 70 şi o veţi recunoaşte după poarta colorată Alandala. https://www.facebook.com/AlandalaCafe

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează