Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert acustic Alexandra Ungureanu & the dAdA, in incinta TVR

0

Lumea Visează

Concert acustic Alexandra Ungureanu & the dAdA, in incinta TVR

Casa de Producție TVR, împreună cu Asociația Culturală Spectaculis, prezintă, in 1 septembrie, cu incepere de la ora 20.30, in cadrul proiectului „Teatru in TVR”,  un concert acustic denumit sugestiv Lumea Viseaza,  sustinut de Alexandra Ungureanu impreuna cu trupa the dAdA!

Alexandra&dada_facebook_cover

Pe 1 septembrie, de la ora 22.30, in incinta TVR – Alexandra Ungureanu si the dAdA prezinta un concept muzical ce se doreste a fi un manifest pentru bunul gust, muzica de calitate, prietenie, emotie si armonie.

“Lumea Viseaza este un exercitiu frumos pentru toti cei care mai spera si cred in puterea prieteniei. Intr-o lume invadata de emotii negative si subcultura, noi ne incapatanam sa visam si sa credem in bun gust si in muzica facuta cu pasiune. Va asteptam, asadar, pe 1 septembrie de la ora 20.30, sa visam impreuna si sa ne bucuram de muzica”, promite Alexandra Ungureanu.

Alexandra Ungureanu, artista care nu mai are nevoie de nicio prezentare, canta de un an si jumatate alaturi de trupa the dAdA si isi propun ca impreuna sa aduca publicul mai aproape de muzica live, prin aceasta serie de concerte acustice.

Concertul acustic reprezinta un concept versatil, care poate ajunge usor la inimile unei categorii foarte mari de spectatori, oferind prin specificul sau live o sensibilitate aparte si trairi pe care doar interactiunea directa a spectatorului cu artistul si instrumentele, in forma lor naturala, o poate oferi.

Biletele pot fi achiziționate de la standul Ticketnet din Unirea Shopping Center – etj.2, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu, agențiile TUI TRAVEL CENTER și Eurolines, sau online prin: www.ticketnet.ro, www.startickets.ro, www.ticketstore.ro și www.bilet.ro.

Biletele se pot achiziţiona şi de la casa amenajată la intrarea în TVR în zilele de vineri si sâmbata, în strada Pangrati nr. 8-10, începând cu ora 19:30.

Accesul publicului se face în baza biletelor, prin intrarea Pangrati, începând cu ora 20:00.

Informații la nr. de telefon 0727159090.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.