Concert „Rock Loves Chopin” la Zilele Bucurestiului 18 septembrie 2010

0

Concertul „Rock Loves Chopin” susţinut de orchestra Stołeczna Estrada (Varşovia) în cadrul Zilelor Bucurestiului, 18 septembrie 2010, ora 21.00, Piata Constituţiei. Intrarea este liberă.

Aniversarea celor 200 de ani de la naşterea pianistului şi compozitorului Fryderyk Chopin a presupus şi presupune un an dinamic, plin de concerte, competiţii, festivaluri etc.Anul 2010 a fost declarat de UNESCO „Anul Fryderyk Chopin”. Polonia şi întreaga lume îi vor aduce un omagiu celebrului compozitor prin evenimente organizate pe tot parcursul anului, sub patronajul unor Comitete de Onoare instituite în ţări reprezentând toate continentele, potrivit Institutului Polonez.

Proiectul Rock Loves Chopin presupune un “featuring” al celor mai celebre lucrări ale compozitorului într-o interpretare rock (atât rock clasic, cât şi contemporan).
După concerte susţinute la Chicago, Paris, Berlin, Cairo (chiar lângă piramidele din Ghiza) sau la Expoziţia Mondială din Shanghai, Rock Loves Chopin ajunge şi la Bucureşti.

Un concert inedit, în care muzica celui mai celebru compozitor clasic polonez este interpretată de cei mai celebri interpreţi de rock contemporani din Polonia.

Mai multe informatii pe arcub.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează