Concert „Don’t be S.A.D., be COOL!”

0

Stii sa te distrezi? Noi te provocam sa o faci ALTFEL!! Ia-ti prietenii si vino la primul concert ALTFEL din Romania!!

Atmosfera incendiara va fi sustinuta de trupa Benetone Band, Alexandra Craescu, Andrea Lupascu, Georgiana Moraru si invitatii surpriza! Vino duminica, sa ne distram impreuna ALTFEL :).

Cand? DUMINICA 10 IUNIE,  ora 19.00.

Unde? SILVER CHURCH (adresa: Calea Plevnei nr.61).

Accesul este GRATUIT! Dar…:)

Accesul se face pe baza biletului gratuit, pe care il vei primi pe email dupa ce te vei inregistra aici www.youngprofessionals.ro/proiect/don-t-be-s-a-d- (tabul “inscrie-te”) sau aici

https://docs.google.com/a/youngprofessionals.ro/spreadsheet/viewform?formkey=dGZJVXVlSmJOMUxob2JwV2RLZ3VYc0E6MQ#gid=0.

Don’t be S.A.D. (S-smoke, A-alcohol, D-drugs ) este un concert care promoveaza un stil de viata sanatos in randul tinerilor si vrea sa demonstreze ca generatia noastra se poate distra si fara a consuma alcool, tutun sau droguri. Asa ca te provocam la o seara de neuitat, fara SAD! Just COOL!

Ne sustin partenerii: The Silver Church, Benetone Band, Brigada de Voluntari, Asociatia Meridiane Socio-Culturale, Concept Machine Design Studio, Smart Branding.

Multumim partenerilor media ai evenimentului:  Radio Guerrilla, Port.ro, Calendar Evenimente, Wall Street, Business Cover, Ghimpele, B365.ro, Sapte Seri, Bucharest Guide, Metropotam, In Oras, Lume Buna, Romania Pozitiva, CSR Media, Bucuresteni.ro.

Nu uita 10 IUNIE, ora 19.00 la SILVER CHURCH in BUCURESTI! Don’t be S.A.D., be COOL!

Detalii despre eveniment: www.youngprofessionals.ro/proiect/don-t-be-s-a-d-

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează