Concert „Don’t be S.A.D., be COOL!”

0

Stii sa te distrezi? Noi te provocam sa o faci ALTFEL!! Ia-ti prietenii si vino la primul concert ALTFEL din Romania!!

Atmosfera incendiara va fi sustinuta de trupa Benetone Band, Alexandra Craescu, Andrea Lupascu, Georgiana Moraru si invitatii surpriza! Vino duminica, sa ne distram impreuna ALTFEL :).

Cand? DUMINICA 10 IUNIE,  ora 19.00.

Unde? SILVER CHURCH (adresa: Calea Plevnei nr.61).

Accesul este GRATUIT! Dar…:)

Accesul se face pe baza biletului gratuit, pe care il vei primi pe email dupa ce te vei inregistra aici www.youngprofessionals.ro/proiect/don-t-be-s-a-d- (tabul “inscrie-te”) sau aici

https://docs.google.com/a/youngprofessionals.ro/spreadsheet/viewform?formkey=dGZJVXVlSmJOMUxob2JwV2RLZ3VYc0E6MQ#gid=0.

Don’t be S.A.D. (S-smoke, A-alcohol, D-drugs ) este un concert care promoveaza un stil de viata sanatos in randul tinerilor si vrea sa demonstreze ca generatia noastra se poate distra si fara a consuma alcool, tutun sau droguri. Asa ca te provocam la o seara de neuitat, fara SAD! Just COOL!

Ne sustin partenerii: The Silver Church, Benetone Band, Brigada de Voluntari, Asociatia Meridiane Socio-Culturale, Concept Machine Design Studio, Smart Branding.

Multumim partenerilor media ai evenimentului:  Radio Guerrilla, Port.ro, Calendar Evenimente, Wall Street, Business Cover, Ghimpele, B365.ro, Sapte Seri, Bucharest Guide, Metropotam, In Oras, Lume Buna, Romania Pozitiva, CSR Media, Bucuresteni.ro.

Nu uita 10 IUNIE, ora 19.00 la SILVER CHURCH in BUCURESTI! Don’t be S.A.D., be COOL!

Detalii despre eveniment: www.youngprofessionals.ro/proiect/don-t-be-s-a-d-

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.