Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert „Don’t be S.A.D., be COOL!”

0

Stii sa te distrezi? Noi te provocam sa o faci ALTFEL!! Ia-ti prietenii si vino la primul concert ALTFEL din Romania!!

Atmosfera incendiara va fi sustinuta de trupa Benetone Band, Drum UP, Alexandra Craescu, Jul & Arm Band, Andreea Lupascu si invitatii surpriza! Vino duminica, sa ne distram impreuna ALTFEL :).

Cand? DUMINICA 10 IUNIE,  ora 19.00.

Unde? SILVER CHURCH (adresa: Calea Plevnei nr.61).

Accesul este GRATUIT! Dar…:)

Accesul se face pe baza biletului gratuit, pe care il vei primi pe email dupa ce te vei inregistra aici

www.youngprofessionals.ro/proiect/don-t-be-s-a-d- (tabul “inscrie-te”) sau aici

https://docs.google.com/a/youngprofessionals.ro/spreadsheet/viewform?formkey=dGZJVXVlSmJOMUxob2JwV2RLZ3VYc0E6MQ#gid=0.

Don’t be S.A.D. (S-smoke, A-alcohol, D-drugs ) este un concert care promoveaza un stil de viata sanatos in randul tinerilor si vrea sa demonstreze ca generatia noastra se poate distra si fara a consuma alcool, tutun sau droguri. Asa ca te provocam la o seara de neuitat, fara SAD! Just COOL!

Ne sustin partenerii: The Silver Church, Benetone Band, Brigada de Voluntari, Asociatia Meridiane Socio-Culturale, Concept Machine Design Studio, Smart Branding.

Multumim partenerilor media ai evenimentului:  Radio Guerrilla, Port.ro, Calendar Evenimente, Wall Street, Business Cover, Ghimpele, B365.ro, Sapte Seri, Bucharest Guide, Metropotam, In Oras, Lume Buna, Romania Pozitiva, CSR Media, Bucuresteni.ro, Centrul de presa, Hip Mag, Business Live, Blogunteer.

Nu uita 10 IUNIE, ora 19.00 la SILVER CHURCH! Don’t be S.A.D., be COOL!

Detalii despre eveniment:

www.youngprofessionals.ro/proiect/don-t-be-s-a-d-

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.