Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Computer tomograf performant donat pentru spitalul „Grigore Alexandrescu”

0

Dotări noi pentru spitalul „Grigore Alexandrescu”

Computer tomograf performant donat în urma campaniei “Mi-e poftă să fac bine”

Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald a prezentat vineri, 25 iulie, în cadrul unei întâlniri la care au participat parteneri ai campaniei si reprezentanți mass-media, rezultatul campaniei „Mi-e poftă să fac bine”, achiziționarea unui tomograf pentru Spitalul de copii Grigore Alexandrescu. Inițiată în 2012, campania a avut ca scop susţinerea și îmbunătăţirea serviciilor de diagnostic şi tratament din cadrul spitalului din București.

Această reușită este importantă atât pentru instituția medicală, cât și pentru pacienții săi, deoarece cu ajutorul computerului tomograf se pot diagnostica anual până la 3.000 de copii in cadrul Spitalului din Bucureşti. Echipamentul este unul din puținele echipamente profesionale folosite în cadrul unui spital de stat și cu ajutorul acestuia vor putea fi diagnosticați până la 8-10 pacienți pe zi.

“Alături de angajații noștri, de consumatori, persoane publice și parteneri am reușit să strângem suma necesară pentru achiziția acestui echipament profesional. Este meritul tuturor celor care au avut încrederea că vom duce la bun sfârșit acest proiect atât de necesar pentru mii de copii „, declară Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.

“Fundaţia Ronald McDonald a fost mereu alături de spitalului Grigore Alexandrescu, contribuind la dezvoltarea sectorului de imagistică specială a instituției noastre. Ne bucurăm că această campanie și-a atins obiectivul. Am reușit să achiziționăm computerul tomograf care va juca un rol esențial în diagnosticarea pacienților noștri,” adaugă Prof. Univ. Dr. Dan Mircea Enescu, directorul Spitalului pentru Copii “Grigore Alexandrescu.

Eveniment Fundatia Ronald McDonald2

 

Despre Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald

Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald a fost înfiinţată în 1998 şi este principalul donator pentru cele două case Ronald McDonald din Timişoara şi din Bucureşti care găzduiesc familiile copiilor spitalizaţi pe durata tratamentelor medicale îndelungate. În total, peste 12.000 de parinti au fost primiti în aceste “Case departe de casă”. McHappy Day este cel mai mare eveniment anual caritabil pe care McDonald’s îl organizează în vederea strângerii de fonduri pentru Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald.

Incepând cu anul 2013, Fundaţia este coordonată de un consiliu onorific, din care fac parte:

Prof. Univ. Dr. Dan Mircea Enescu, directorul Spitalului pentru Copii “Grigore Alexandrescu”
Prof. Univ. Dr. Margit Şerban, directorul secţiei de hemato-oncologie a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii “Louis Ţurcanu” ,Dr. Alin Popescu, medic primar de medicină sportivă, Dna. Amalia Năstase, proprietar Eventures, Dl. Daniel Boaje, director general al McDonald’s România
Pentru informații suplimentare:

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.