Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Competitie de studii de caz pentru tinerii cu potential din Bucuresti

0

Proiectul de cariera si inovatie, Career Innovation Week este anul acesta umbrela pentru doua evenimente de cariera adresate tinerilor cu potential din Bucuresti si Brasov. HiPos’ Challenge reprezinta o competitie de studii de caz ce se va desfasura in data de 7 noiembrie la Hotel Caro si se adreseaza studentilor, absolventilor si tinerilor profesionisti ce au ca domenii de interes: Marketing, Vanzari, Comercial, Financiar sau Inginerie.

DRG_2166
Inscrierea la eveniment este gratuita, iar cei care vor sa participe la competitia de studii de caz se pot inscrie pana la data de 1 noiembrie 2015, pe www.hipo.ro.

De ce le recomandam tinerilor sa participe la Career Innovation Week?

• Au posibilitatea sa ia parte la o competitie de studii de caz in domenii precum: Marketing, Vanzari, Comercial, Financiar sau Inginerie si au sansa sa castige premii importante din partea companiilor participante. Astfel, isi vor testa si abilitatile si competentele dobandite pe parcursul anilor de studiu intr-un mediu dinamic pentru a genera rezultate de succes.
• Interactioneaza cu reprezentanti cu ai unor companii de top si isi cresc astfel sansele de a fi remarcat de catre ei prin exercitiile pe care le vor avea de realizat.
• Intalnesc alti participanti cu aceleasi interese ca ei cu care vor interactiona, schimba planuri si idei in ceea ce priveste rezolvarea studiului de caz propus.

Cine se poate inscrie in aceasta toamna la HiPos’ Challenge? Proiectul se adreseaza studentilor, masteranzilor si absolventilor cu experienta internationala, rezultate academice foarte bune, cei care au facut parte dintr-un ONG, au urmat un program de internship, management trainee sau stagii de practica. Participarea la acest eveniment este gratuita in baza inscrierii pe site-ul www.hipo.ro

„Prin evenimentul HiPos’ Challenge ne-am propus sa construim un spatiu de interactiune informal intre partenerii evenimentului si participanti, astlfel incat sa facilitam si un eventual proces de selectie pentru pozitiile de internship/traineeship pe care le au disponibile. In plus, in cadrul evenimentului din acest an, participantii vor avea ocazia sa aplice abilitatile si cunostintele dobandite pe parcursul facultatii prin intermediul studiului de caz din fiecare domeniu pe care vor trebui sa il rezolve lucrand in echipa. Un alt aspect important al evenimentului este faptul ca, dupa rezolvarea studiului de caz, echipele vor trebui sa isi prezinte ideile reiesite din exercitiu, exersandu-si astfel si abilitatile de prezentare si de incadrare intr-un timp alocat.” – Mara Hoaghe, Junior Project Manager HiPos’ Challenge.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi accesate pe www.hipo.ro, la sectiunea dedicata proiectului Career Innovation Week.

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanță în domeniul resurselor umane, specializată în dezvoltarea de soluții de recrutare și employer branding.

Având o experiență de 9 ani, Catalyst Solutions adaugă valoare clienților și candidaților cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare târg de carieră din Romania organizat bianual în București, Timișoara), www.HiPo.ro – singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare, Top Talents Romania (proiect ce identifică în fiecare an cei mai valoroși 300 de tineri absolvenți la nivel național), Career Innovation Week (identifică tineri cu rezultate remarcabile în domeniile financiar, vanzări, marketing, cercetare și inginerie), Consulting Days (cuprinde o serie de conferințe dedicate celor interesați de audit, taxe, contabilitate, legal ), Ghidul Angajatorilor (publicație de orientare în carieră adresată studenților și masteranzilor din domeniul economic și tehnic distribuită în cele mai importante centre universitare din țară), DevTalks (proiectul reunește 350 de developeri & profesioniști IT pasionați de zonele web, mobile, cloud computing și big data), DevHacks (un hackathon de dezvoltare profesională care își propune sa reunească 400 de participanți, timp de 24 de ore, alături de sponsori și mentori care pot oferi suport în dezvoltarea unor aplicații/idei valoroase pentru comunitate), Târgul Virtual pentru Absolvenți (proiect online de recrutare ce are loc anual si este adresat studenţilor şi masteranzilor care finalizează studiile).

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.