Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Competitie de baschet in aer liber pentru copii! 

0

HAI ÎN TEI SĂ 3la3!

25 mai 2019 // București // CCSS Tei, Str. Oltețului nr. 30

Sâmbătă, 25 mai 2019, de la ora 11.00 te așteptăm la cea de-a doua ediție a Festivalului Sports Art Fusion, dedicat baschetului și artei urbane, HAI ÎN TEI SĂ 3la3!

Sâmbătă, 25 mai 2019, te așteptăm la cel mai cool eveniment de streetball și street art pentru tineri! Dacă îți place baschetul și vrei să ai parte de o experiență nouă și creativă, nu ezita! Vino alături de noi!

Condițiile de participare? Să ai între 8-30 ani, să fii elev, student sau absolvent și să fii dornic de distracție. Nu contează dacă ești fată sau băiat, e important să iei cu tine 2-3 prieteni și să vii în Tei. Înscrie-te la cea mai relaxată competiție de baschet 3×3! Știm că vii pentru plăcerea de a juca alături de prietenii tăi, dar noi te vom încânta și cu super-premii!

Cum faci? E simplu! Consultă regulamentul și înscrie-te până pe 20 mai la creativesports.ro/evenimente . Totodată, poți găsi formularul de înscriere și aici:

https://docs.google.com/forms/d/10jVDgjWDGPqJT0xC2Lj2W0RT_iWWj0_0KQ3KrjLyBPk/edit

Data limită de înscriere la competiția 3×3 : 20 mai 2019 ora 20:00

La această ediție a eveimentului HAI ÎN TEI SĂ 3la3, vă așteptăm cu baschet 3×3 și concursuri de aruncări. Punem la bătaie și întreceri NERF, demonstrații de graffiti, arte vizuale, majorete, muzică live, cafea bună, gustări și foodtrucks preferate + multe alte chestii tari!

Vino să te simți bine într-un loc unde sportul fuzionează cu arta. Hai în Tei să vezi cum transformăm acest complex în cel mai tare hub sportiv și artistic din București! În plus, poți să vezi cum se continuă cel mai simpatic mural desenat din dragoste de baschet de Alexandru Ciubotariu (aka Pisica Pătrată) special pentru #HIT și să te bucuri de muzică bună powered by Roton Music!

Important!

Intrarea este în continuare liberă, însă ediția aceasta la HAI ÎN TEI SĂ 3LA3! mai avem un obiectiv, pe lângă acela de-a vă oferi o experiență atât de frumoasă încât să vă țină tot anul!

Ce ne propunem? Să strângem, și prin donațiile participanților, o sumă de bani care să ajute la completarea bugetului necesar pentru reasfaltarea unui teren de baschet foarte folosit (și de noi, și de voi) în Tei. Doar împreună putem îmbunătăți condițiile de joc pe terenul nostru preferat!

Așadar, vă rugăm să nu ocoliți urna de donații cu care vă veți întâlni la festival și numele vostru va fi imprimat pe un panou de baschet în Tei! Mai multe detalii găsiți accesând acest link:

https://www.youtube.com/watch?v=mwXKiSlA5rs&feature=youtu.be

HAI ÎN TEI SĂ 3la3! este un eveniment sub sloganul Sports Art Fusion, un proiect inițiat de Asociația Creative Sports și organizat în parteneriat cu CCSS Tei (Ministerul Tineretului și Sportului) şi Liga Studenților și Absolvenților din Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport.

Acest eveniment este sponsorizat de Euromaster Anvelope și Întreținere Autovehicule, ETİ European Food Industries, STR8 & B.U., Five’s Performing Events, Nerf, CCSM Corturi Industriale SRL, Hieroglifs Translations, Bistro Dorobanti Events, colorat de vopsele Policolor, hidratat și energizat de Muller, Solaris, Doncafe, Eisberg Simply Fresh, realizat cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului prin CCSS Tei, Câștigă România și reflectat de TVR.

Prima ediție #HIT a avut loc în 2018. Și a fost grozavă. Evenimentul s-a finalizat cu reacții umitoare, cu sute de chipuri zâmbitoare, cu chef de mișcare și good vibes!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.