Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Competiţia de înot Motivation-Vodafone

1

Pentru al cincilea an consecutiv, Fundaţia Motivation România şi Fundaţia Vodafone România organizează competiţia de înot Motivation-Vodafone

  • 48 de iubitori ai sportului – persoane cu dizabilităţi, angajaţi Vodafone, angajaţi Motivation şi sportivi de marcă au participat la competiţie

Fundaţia Motivation România împreună cu Fundaţia Vodafone România au organizat cea de-a cincea ediţie a competiţiei anuale de înot Motivation-Vodafone. La eveniment au participat 48 de iubitori ai sportului, atât persoane cu dizabilităţi cât şi fără dizabilităţi.

DA9B3151

Utilizatori de scaune rulante, sportivi cu dizabilităţi intelectuale şi persoane fără dizabilităţi, cu toţii au înotat câte o ştafetă de două bazine a 25 de metri. S-au întrecut şase echipe de înotători. Fiecare dintre ele a fost formată din câte patru angajaţi Vodafone şi doi angajaţi Motivation, dintre care un utilizator de scaun rulant şi o persoană fără dizabilităţi. Celor 6 echipe li s-au alăurat şi câte doi sportivi cu dizabilităţi intelectuale. Acţiunea a avut rolul de a promova sportul ca modalitate de relaxare şi de integrare socială, precum şi abilităţile persoanelor cu nevoi speciale.

DA9B3559

”Evenimentul de înot Motivation-Vodafone este mai mult decât o competiţie. Este un prilej de a sărbători împreună libertatea de mişcare, de a împărtăşi pasiunea pentru sport şi de a promova abilităţile persoanelor cu dizabilităţi. Există o listă lungă de oameni implicaţi, cărora le mulţumim că evenimentul a ajuns la a cincea ediţie: Fundaţiei Vodafone România, tuturor înotătorilor de la Vodafone, Motivation şi Special Olympics, reprezentanţilor Clubului Pescariu Sports&Spa, gazdele noastre, campioanelor naţionale la nataţie Carmen Bunaciu şi Anca Pătrăşcoiu şi voluntarilor de la Universitatea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport”, a declarat Cristian Ispas, Director General al Fundaţiei Motivation România.

Fundaţia Vodafone România susţine Fundaţia Motivation România de 13 ani pentru donarea de scaune rulante copiilor cu dizabilităţi din întreaga ţară şi pentru dezvoltarea oportunităţilor de terapie ocupaţională pentru tineri cu dizabilităţi severe dezinstituţionalizaţi în casele de tip familial Motivation.

Fundaţia Vodafone România este o organizaţie non-guvernamentală românească cu statut caritabil, distinctă de operaţiunile comerciale ale companiei, înfiinţată in 1998. În cei 16 ani de activitate, Fundaţia Vodafone România a finanţat peste 768 de programe în beneficiul copiilor, bătrânilor, persoanelor defavorizate şi tinerilor cu dizabilităţi intelectuale sau locomotorii. Până în prezent, Fundaţia Vodafone a investit 17 milioane Euro în proiecte desfăşurate de organizaţiile non profit partenere. Mai multe detalii despre programele Fundaţiei se regăsesc pe www.fundatia-vodafone.ro, www.facebook.com/fundatiavodafone, http://fundatiavodafone-blog.ro.

Fundaţia Motivation România este o organizaţie neguvernamentală înfiinţată în 1995 pentru a oferi scaune rulante personalizate şi servicii de viaţă independentă persoanelor cu dizabilităţi din România. Începând din 2003, Motivation oferă servicii rezidenţiale şi educative în comunitate pentru 37 de copii şi tineri cu dizabilităţi severe transferaţi dintr-un centru de plasament. Unii dintre tinerii cu dizabilităţi din casele de tip familial Motivation participă la competiţii sportive naţionale şi internaţionale Special Olympics.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. avatar

    Ma numesc TUDOSE ION LAURENTIU domiciliat in Com. MAGURENI Str. DIMULESTI Nr. 327 Jud. PRAHOVA. Sunt o persoana cu dizabilitati locomotori in varsta de 34 de ani condamnat sa_mi petrec tot timpul intr_un fotoliu rulant. In urma cu 7 ani am suferit un tragic accident de munca rupandu_mi coloana vertebrala si am ramas paralizat de la brau in jos. Diagnosticul a fost unul foarte crunt pus de medici: TRAUMATISM VERTEBRO MEDULAR TORACAL: FRACTURA TASARE DE CORP T4 CU FENOMENE DE COMPRESIUNE MEDULARA OPERAT. Dupa operatie un an de zile am stat numai prin spitale si centre de recuperare apoi 5 ani am stat cu chirie in apropiere de un centru de recuperare ambulatoriu pentru a putea merge pe jos cu caruciorul la tratamentul de recuperare. Din vara anului trecut nu am mai avut posibilitatea financiara sa platesc chiria si tratamentul de recuperare si am fost nevoit sa ma mut la casa parinteasca care este afectata de o alunecare de teren. Apelez la dumneavoastra cu speranta ca cei cu o situatie financiara mai buna ma pot ajuta sa_mi continui tratamentul de recuperare. Ar fi pacat ca dupa 7 ani de lupta cu viata sa ma opresc aici din lipsa banilor. Cont.Iban:RO51RNCB0208010006810005(EURO) Cont.Iban:RO78RNCB0208010006810004(LEI) Conturile sunt deschise la BCR sucursala CAMPINA pe numele TUDOSE ION LAURENTIU TELEFON 0721165713 ID tudoselaurentiu78@yahoo.com Va multumesc.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.