Competitia de educatie ecologica „Primavara scolilor”

0

Competiţia de educaţie ecologică „Primăvara şcolilor” va demara odată cu venirea primăverii, pe 1 martie şi se va desfăşura în sectorul 2 din Bucureşti.

Suma de bani va fi de 3.500.000 de lei, banii fiind folosiţi la achiziţionarea de aparatură performantă: laboratoare fonetice electronice pentru limbi străine, maşini pentru curăţat pardoseala pentru sălile de sport, multifuncţionale laser color, calculatoare desktop, aparate foto şi multe altele, pentru unităţile de învăţământ, potrivit AGERPRES citaţi de administratie.ro
Concursul ‘Şi nouă ne pasă!’ are ca obiective derularea unor activităţi precum amenajarea zonelor verzi din parcurile Sectorului 2, organizarea unor acţiuni pe teme ecologice, expoziţii tematice, sesiuni de comunicări, spectacole cu un puternic mesaj ecologic, realizarea unor portofolii privind activitatea echipelor şcolare pe perioada concursului, realizarea de panouri publicitare privind activitatea de protecţie a mediului, referate, filme, sondaje de opinie, dezvoltarea conştiinţei elevilor şi a spiritului civic prin exemplul dat de cei mici tuturor trecătorilor şi multe altele.

foto Florin Ghinda

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează