Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Compasiune, mindfulness si fericire – spectacol atelier

0

Va invitam vineri 12 Aprilie ora 18:30 la hermitage. urban spiritual hub un eveniment unic pentru oamenii zilelor noastre, cu scopul de a ne conecta cu blandete si compasiune la noi si la ceilalti

Incepem prin a viziona parti de spectacol unde vom putea afla despre compasiune, mindfulness, fericire si din punct de vedere al neurostiintelor. Continuam apoi cu jocuri si exercitii interactive, ca sa putem pleca acasa cu modalitati practice si jucause de a cultiva compasiunea si mindfulness-ul, facand loc pentru mai multa fericire in viata noastra.

Personal, m-am intalnit cu mindfulness-ul prima oara la seminarul lui Eiji Han Shimizu, creatorul unor programe de mindfulness pentru companii precum Google si al popularului documentar „Happy”. Atunci am simtit cel mai bine efectele acestor practici pentru mai multa claritate, prezenta si armonie.

Va invitam sa pasim impreuna in universul magic al acestei minunate abilitati, sa invatam cum sa raspandim lumina binefacatoare a compasiunii si sa aflam si ce ne spun neurostiintele moderne despre cultivarea pe termen lung a obiceiurilor care simtim ca ne fac bine 🙂

Va fi prezent cu noi prin video si Eiji Han Shimizu, omul minunat care ne-a inspirat mult in crearea acestui spectacol-atelier.

Vom experimenta senzorial prin vaz, gust, miros, atingere si o minunata muzica ce ne va conduce spre conexiunea mai profunda cu noi si cu ceilalti.

Oare emotia si gandul pot fi armonizate cu ajutorul imbratisarii calde a compasiunii?

Hai sa ne simtim bine impreuna la un spectacol cu invataturi magice imbracate in hainele poeziei si frumusetii

si sa practicam impreuna abilitatea magica de a transforma actiuni in obiceiuri (confirmata de neurostiinta).

Totul intr-o energie a compasiunii, comuniunii cu noi, cu natura si toti oamenii.

Te invitam in calatoria inceputa in vremurile cand erai bebelus,

Cand iubeai si nu judecai pe nimeni,

Cand te considerai una si aceeasi fiinta cu tot si cu toate.

Hai sa (re)invatam de la bebelusul care am fost,

Dar si din tehnici vechi (re)confirmate de neurostiinta moderna.

Compasiunea si mindfulness-ul sunt bazele acestui spectacol-atelier unic, prin urmare te rugam sa ne vizitezi cu inima curata si dorinta de non-judecata si acceptare a tot ceea ce exista 🙂

Despre creatorii si facilitatorii acestei minunate experiente in universul compasiunii si al neurostiintei

Ma numesc Dragos Iulian Matei si sunt autor de carte bestseller despre emotii, dar si a multor articole terapeutice care ajuta oamenii sa traiasca o viata mai buna.

Am sustinut sute de spectacole pentru mii de adulti si copii.

Am lucrat personal cu psihologi extraordinari din Statele Unite, precum Frank Walton si Paul Rasmussen.

Imi bazez munca pe o cunoastere intuitiva din interior, pe care o validez prin practica proprie si cu ajutorul multor studii stiintifice.

Fac ce pot ca sa ajut si copii aflati in dificultate prin programele asociatiei Micile emotii mari (pe care am fondat-o).

Am intervievat zeci de oameni cunoscuti, printre care psihologi, artisti, lideri spirtuali, psihiatri sau antreprenori, ca parte a campaniei de constientizare pe care am initiat-o privind importanta educatiei emotionale.

Leela Olga este fondator One 2 Coach si Enjoy Change si are o experienta de peste 10 ani in lucrul cu oamenii ca Professional Coach si Facilitator.

Este o sustinatoare a conexiunii (inter)umane si a spatiului pe care il cream impreuna atunci cand ne permitem noua si celorlalti sa ‘fim’.

Eveniment pe baza de donatie

Veniturile obtinute in cadrul acestui eveniment ne vor permite sa sustinem activitatile asociatiei Micile emotii mari pentru a ajuta copii din spitale, medii sarace sau izolate cultural, programele pentru reducerea agresiunilor in scoli sau programele pentru copii care au pierdut suportul parintilor sau traiesc cu dizabilitati.

Contributie sugerata pentru un schimb optim de energie: 90 lei.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.