Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Companiile și autoritățile dezbat subiectul mobilității electrice la evenimentul Electric Drive

0

BusinessMark anunță organizarea evenimentului „Electric Drive”, ce va avea loc pe 17 mai 2017 la Hotel Radisson Blu, București. Scopul întâlnirii este de a aduce în atenția mediului de afaceri subiectul utilizării energiei electrice ca o alternativă la combustibilii conveționali și de a analiza în ce măsură mobilitatea electrică este o soluție de viitor pentru piața auto din România.

980x600

În cadrul întâlnirii se va discuta despre provocările fundamentale aduse de dezvoltarea mobilității electrice, progresul tehnologic și producția industrială a vehiculelor eco și a diferitelor componente specifice, depășirea barierelor existente la intrarea acestora pe piață și modurile prin care aceste acțiuni pot implica mai mult comunitatea în sine și nu doar utilizatorul individual.

„În mod clar societatea în care trăim este dependentă de mobilitate, dar de cele mai multe ori nu conștientizăm impactul negativ pe care îl avem, zi de zi, asupra mediului înconjurător. Este timpul ca România să privească cu grijă spre viitor și să ia în calcul utilizarea energiei electrice  ca o alternativă la combustibilii convenționali. Pe această cale, venim în întâmpinarea autorităților și companiilor și creăm contextul potrivit pentru dezbatere.”, a declarat Andreea Păun, Managing Partner, BusinessMark.

Participanții prezenți au oportunitatea să se întâlnească cu următorii speakeri:

  • Reprezentant Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor

  • JOHN SAFFRETT – Chief Administration Officer, ALD International

  • SORIN DIACONU – Head of Real Estate & Car Fleet, Orange România

  • CECILIA TUDOR – Network Sales Manager, Group Renault România

  • OANA STAMATIN – Associate Director, Colliers România

  • CĂTĂLIN OLTEANU – Commercial Director, ALD Automotive România

  • DANIEL VLAD – Director Executiv, TMC Electric Mobility

  • ANDREI COȘULEANU – Board Member, Stakeholder Relations & Public Affairs Let’s Do It, România!

  • DANIELA NEAGOE – Senior Consultant Servicii Fiscale, Deloitte România

Evenimentul „Electric Drive” se adresează unui public diversificat: autorități, directori generali, financiari, de achiziții și administrativi, importatori, producători și dealeri auto, producători de componente și accesorii auto, fleet managerilor, dezvoltatori de soluții IT, consultanți și furnizori.

Forumul este organizat de BusinessMark alături de ALD Automotive, Groupe Renault România, E-MOBILITY, Let’s Do It, România! și HOLOGRAMA 3D. Partenerii media ai conferinței sunt: GreenReport, Energynomics, TheTrends, BusinessCover, Nonguvernamental, RomaniaPozitiva, PRWave, FocusEnergetic, RBT, Traficmedia, PortalElectric, Constructiv, Stiriong.ro, NewMoney, Revista Energetica, AutoTest, EnergyCenter, InvesTenergy, Ziare.com, Business24, Global Manager, Jurnalul de Afaceri, Transilvania Business, FEMEIINAFACERI, Finzoom, Manager Express, Gazetadestiri, Legal Marketing, Administratie.ro, Vox Capital, Chalbert, PRBox, Rbeconnect, Avocatura, Calendar Evenimente, Promo Afaceri, Antreprenorinromania, MLM News, MediaRabbit, IRE.

Înscrierea la eveniment se face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate de B2B și pune la dispoziția clienților săi modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta în mod direct cu mediul de afaceri și de a crea oportunități de parteneriat strategic. Atât prin organizarea de evenimente business, cât și prin serviciile de B2B Public Relations, BusinessMark își propune să vină în întâmpinarea partenerilor săi cu strategii de comunicare și promovare centrate pe business matchmaking și crearea de oportunități de dezvoltare.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.