Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Companii multinaționale vin să întâlnescă tineri pasionați de Vânzări și Marketing

0

București, 9 aprilie 2019 Catalyst Solutions anunță organizarea evenimentului Sales & Marketing Boot Camp. Pe 16 aprilie, la Impact Hub București are loc ediția cu numărul 4. Evenimentul este organizat în fiecare an și se adresează studenților și absolvenților pasionați de marketing și vânzări. Ediția din acest an reunește companii care au planuri de recrutare pentru programele lor de internship, trainee sau pentru job-urile entry-level: ADP România, Veeam Software, Coca-Cola HBC România, Bosch România și L’Oreal România.

Participarea la Sales & Marketing Boot Camp este gratuită, însă, aplicanții trec printr-un proces de selecție ce presupune evaluarea CV-ului, iar pentru a primi o invitație la eveniment, trebuie să îndeplinească cel puțin una dintre următoarele condiții:

 • Sunt studenți, masteranzi, proaspăt absolvenți ai unei facultăți cu profil economic sau au maxim 2 ani de experiență în Vânzări sau Marketing;
 • Au obținut rezultate academice remarcabile în timpul anilor de studiu;
 • S-au implicat în activități extracurriculare, precum: ONG-uri studentești/voluntariat, programe de internship sau management trainee;
 • S-au bucurat de o experiență internațională, prin intermediul unor programe sau studii;
 • Sunt interesați de unul dintre cele două domenii: Vânzări sau Marketing.

În ziua evenimentului, pe 16 aprilie, participanții vor participa la activități create special, workshop-uri și conferințe care le vor răspunde la întrebări precum:

 • Care sunt trendurile în cele două domenii și cum poate arăta cariera mea în Vânzări sau Marketing?
 • Ce competențe definesc un profesionist în Vânzări și Marketing?
 • Cum să aplic aspectele teoretice în jobul de zi cu zi?
 • Care sunt oportunitățile de carieră oferite de companiile participante?

 

Câteva dintre temele de discuție propuse de companii sunt: „The must have skills of the future Sales and Marketer Talent”, “The right way to use the modern mix: Sales and Marketing”, “Social & Digital selling tips for accelerated growth” Participanții au posibilitatea să interacționeze cu reprezentanții companiilor prezente: ADP România, Veeam Software, Coca-Cola HBC România, Bosch România și L’Oreal România.

Cei care vor să participe la Sales & Marketing Boot Camp se pot înscrie până pe 11 aprilie aici: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/locuri_de_munca/118673. Mai multe detalii cu privire la agenda evenimentului, pot fi accesate la secțiunea  evenimentului, pe www.hipo.ro

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie românească de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 13 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum :

 • hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare;
 • Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, care are loc de două ori pe an, în București, Timișoara și online, pe hipo.ro;
 • DevTalks, eveniment care reunește 1.000 de profesioniști IT pasionați de web, online, Cloud computing și Big Data;
 • Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 300 de tineri români;
 • Studiul Cei mai doriți angajatori, cel mai cuprinzător instrument de pe piață, care măsoară gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori, precum și așteptările pe care tinerii le au de la aceștia.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.