Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Companii din toate domeniile participă la West Gate Career District, primul târg de joburi desfășurat într-un campus

0

West Gate Studios, cel mai mare campus privat din România, va organiza în perioada 25-26 aprilie West Gate Career District, primul târg de joburi desfășurat într-un campus. Printre companiile care își vor prezenta ofertele la West Gate Career District se numără: BRD-Groupe Société Générale, Siemens, UniCredit, Renault România și multe altele.

West Gate Career District

Prima ediție a West Gate Career District va avea loc în perioada 25-26 aprilie, în complexul West Gate din Bulevardul Preciziei, nr. 24, sector 6, București. Evenimentul își propune să reunească, sub aceeași cupolă, companii relevante din toate domeniile de activitate, cu scopul de a facilita accesul tinerilor la ofertele disponibile pe piața muncii. Târgul de joburi este precedat de diverse workshop-uri care au loc în perioada 21-24 aprilie în complexul West Gate.

„Ne bucurăm că am putut atrage încă de la prima ediție a West Gate Career District companii din domenii diverse de activitate, de la IT la sistemul medical, care vin cu oferte foarte atractive de internship-uri și au numeroase posturi disponibile”, a declarat Lidia Cîrje, project manager West Gate Career District.

Printre companiile care participă la West Gate Career District se numără: BRD-Groupe Société Générale, Siemens, UniCredit, Renault România, Medicover, Vauban, OC Product, Carestream, Enterprinse Concept, Dr. Leahu – Dental Clinic și Cardul Internațional de Identitate pentru Studenți (ISIC).

Partenerii evenimentului sunt: eJobs, Evenimentul zilei, Capital, Bursa, Business Cover, Jurnal de Afaceri și Iqool.

Organizațiile partenere care susțin West Gate Career District sunt: Uniunea Studenților Români (USR), Forumul Tinerilor din România și Centrul de Asistență pentru Dezvoltare Durabilă și Resurse umane.

Evenimentul este organizat de Consiliul Rezidenților din West Gate Studios, o echipă de 40 de tineri care reprezintă și deservește interesele tuturor celor care locuiesc în campusul West Gate Studios.

„West Gate Career District a fost gândit ca un eveniment organizat de și pentru studenți. Sub acest concept, Consiliul Rezidenților a organizat în cei trei ani de funcționare peste 50 de eveniment iar până la finalul anului avem planificate încă zece evenimente”, a declarat Mihaela Cazacu, președintele Consiliului Rezidenților West Gate Studios.

Consiliul Rezidenților este format din rezidenți ai campusului West Gate Studios și este responsabil de organizarea evenimentelor și activităților pentru studenți, grupate sub denumirea generică de „Community Spirit”, care au menirea de a promova interacțiunea socială si personală, precum și dezvoltarea profesională.

***

Despre West Gate Studios

West Gate Studios este mai mare campus privat România și găzduiește peste 1.800 de studenți și tineri profesioniști de diferite naționalități, care locuiesc în cele 925 de garsoniere și apartamente.

Toate garsonierele dispun de balcon, baie și bucătărie complet mobilată și utilată, precum și de internet și servicii medicale incluse în tariful de cazare. Pe lângă unitățile de locuit, West Gate Studios mai include: săli de studiu și petrecere a timpului liber, teren de tenis, sală de fitness, restaurant, supermarket, cafenea și club, terasă cu grătare, parcare supravegheată și spațiu pentru depozitarea bicicletelor.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm vizitați: http://westgatestudios.ro/ .

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.