Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Compania internationala de car sharing SPARK isi extinde flota in Romania si Bulgaria cu peste 200 de masini ŠKODA CITIGOe iV

0

Compania internațională de car sharing SPARK își extinde flota în România și Bulgaria cu peste 200 de mașini ŠKODA CITIGOe iV

˃ 100 de mașini complet electrice ŠKODA CITIGOe IV sunt de acum disponibile pentru clienții SPARK din București

˃ Flota auto SPARK în București a ajuns la peste 170 mașini

˃ SPARK deține la nivel internațional o flotă de peste 1000 de mașini full-electric

București, 17 iulie 2020

ŠKODA și SPARK, compania care a adus în România serviciul de e-car sharing, introduce un nou model în flota auto. 100 de mașini complet electrice ŠKODA CITIGOe iV sunt deja disponibile pentru clienții SPARK din București. Cele două companii au încheiat un parteneriat la nivel internațional, prin intermediul căruia mai mult de 200 de mașini electrice ŠKODA CITIGOe iV vor intra în flota auto SPARK din România și Bulgaria. București reprezintă primul pas pentru acest proiect.

SPARK operează local din 2019 și oferă utilizatorilor săi doar mașini electrice, care pot fi rezervate prin intermediul unei aplicații dedicate. Noul model introdus în flotă, ŠKODA CITIGOe iV, este dotat cu o baterie de 36,8 kWh și are autonomie de până la 265 de kilometri (WLTP). Prețul pentru închirierea unei astfel de mașini este de 0,7 lei pe minut sau 90 de lei pentru 24 de ore.

Am lansat SPARK în România în 2019 cu mai puțin de 50 de mașini în flotă, iar creșterea rapidă a acesteia rămâne una din prioritățile noastre. Scopul nostru este de a oferi clienților posibilitatea unei mobilități fără emisii și fără bătăi de cap, prin care contribuim și la îmbunătățirea a două dintre cele mai presante probleme din București – poluarea aerului și traficul congestionat. Având la bază conceptul de shared-economy, SPARK își dorește să ofere tuturor clienților săi acces facil la soluții de mobilitate moderne și prietenoase cu mediul, la un preț accesibil. Planurile noastre pentru București sunt ambițioase și ne propunem ca până la finalul anului 2020 să devenim cea mai mare companie de car sharing din România. Flota din București are în momentul de față peste 170 de vehicule electrice”, a declarat Dimitar Stoyanov, country manager, SPARK România.

ŠKODA CITIGOe iV este primul model full electric din portofoliul nostru. Cu grijă față de mediu și o autonomie de până la 265 de kilometri, este automobilul perfect pentru oraș, deoarece contribuie la reducerea poluării fonice și are o amprentă ecologică scăzută. Colaborarea noastră cu SPARK va oferi mai multor persoane oportunitatea de a experimenta mobilitatea electrică în situații reale de viață, care se pot bucura de modul curat și distractiv de a conduce o mașină electrică”, a declarat Vlad Rusu, Brand Manager ŠKODA România.

SPARK este un brand internațional pentru servicii de car sharing cu mașini electrice, prezent în Europa. În octombrie 2017 SPARK a început operațiunile în Sofia, Bulgaria, în parteneriat cu Eldrive – cea mai mare rețea de încărcare electrică pentru mașini electrice din regiune, cu mai mult de 250 de stații de încărcare în Bulgaria și România. În București, SPARK operează din iulie 2019.

Despre SPARK

SPARK este un brand de top, pentru car sharing exclusiv cu mașini electrice, în Europa de Sud-Est și Țările Baltice. Compania privată „SPARK Technologies UAB” (Lituania) controlează operațiunile SPARK din Lituania, Bulgaria și România. Fondatorul și CEO-ul companiei este Nerijus Dagilis, cel care a lansat serviciul în premieră în Vilnius, în 2016. Detalii complete puteți găsi pe site-ul companiei.

Informații pentru SPARK:

Ștefania Apachiți

Senior PR Executive

Mobile | +40 0721 869 998 Email | stefania@caracteristic.ro

SPARK CAR SHARING SRL

Address: Bdul. Ghica Tei 25, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti 023701, Romania

Phone: 0759 888 602, email: office@espark.ro

www.espark.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.