Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Comanzi, mananci si donezi – Campania EatGood

0

EatGood, prin programul „Ferestre Catre Viitor” derulat alaturi de Asociatia Cetatenilor Europeni Implicati (ACEI – www.acei.ro), doneaza 1 leu la fiecare comanda primita. Ne dorim ca alaturi de voi sa putem oferi copiilor un ajutor sustinut, pe termen lung. De aceea, initiem campania „Donez Pentru Suflet”, un prim pas in aceasta directie.

Strangem jucarii, rechizite, carti, hainute, fie ele vechi sau noi si le ducem copiilor din Adapostul de zi si noapte „Copiii strazii” din sectorul 5, Bucuresti.

logo
Actiunea se va desfasura in perioada 24 septembrie – 9 octombrie, iar donatiile se pot face upon delivery la domiciliul fiecaruia sau in punctele fixe de livrare EatGood, la urmatoarele adrese si intervale orare:

– Magazin Terra Felice – zona Baneasa, str. Constantin Dobrogeanu Gherea, nr.149 – 151 (12.00 – 19.00);
– Regus Offices, Calea Floreasca, 169 A, etaj 4 (16.30 – 17.30)
– StaiUnPic.ro Charity Shop, strada Dianei nr. 1 (10.00 – 16.00)

Psihologii spun ca sentimentele de generozitate si altruism pe care le traieste o persoana cand daruieste recompenseaza totul: banii, timpul alocat gestului si toate lucrurile la care renunti pentru a face pe altcineva sa se simta mai bine. Bucuria, recunostinta si reactia primitorului il fac pe cel care doneaza sa simta o placere euforica dandu-i un sentiment de fericire, noblete si dragoste atat pentru semeni cat si de sine insusi.

Tu ce parere ai? Donezi pentru suflet?

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.