Collective & Social Learning @ Learning Fest. 7 Oct

0

A new way of learning – Collective & Social Learning, 7 octombrie 2017

Oamenii au învățat dintodeauna unii de la ceilalți. Una dintre dimensiunile care ne face umani este înclinația noastră de a învăța și deprinde lucruri noi, de a ne pune întrebări, de a munci alături de alții, de a descoperi și a împărtăși din înțelepciunea acumulată pe diverse căi.

Cum noua tehnologie înlesnește interacțiunea umană ca număr și frecvență, cresc și oportunitățile de împărtășire a învățării. În acest modul/curs vom explora  modul în care e-learning și social media potențează inteligența colectivă și învățarea socială.

Modulul Collective & Social Learning face parte din Diploma in Learning & Development, modul pentru care primiți credite ce vă ajută în obținerea certificării.

Modulul acesta introduce practicienii în conceptul de Collective & Social Learning și modurile diferite prin care învățarea poate avea loc. Vom analiza în special modul în care tehnologiile specifice programelor de e-learning (cu elemente de discuție online) și mediile sociale, influențează aceste aspecte de învățare colectivă și socială, în consecință, rolurile și seturile de competențe necesare profesioniștilor din domeniul Learning & Development.

SCL Topics:

învățare colaborativă

învățare cooperativă

învățare in grup sau echipaă

Modelul 70:20:10 – 70% challenging assigments, 20% developmental relantionships, 10% training

Punct de reflecție:

cu cine interacționați și de la cine învățați cel mai adesea?

fă-ți o hartă a rețelei de social media (acea parte care te ajută să înveți); cât de bine o exploatezi? care parte a rețelei este subutilizată?

AFLA MAI MULTE DETALII DESPRE SCL

**Cum învățarea colectivă și socială nu e chiar potrivită cu class learning,   v-am pregătit o experiență inedită de învățare. În ziua modulului, vom participa la Learning Fest, eveniment organizat de Universitatea Alternativă, o zi de învățare alternativă, în care participanții vor putea experimenta practic diferite skill-uri ce pornesc de la typography la robotică sau step.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.