Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Colinde în dar – concert caritabil 17 decembrie 2013

0

Fundația Dezvoltarea Popoarelor vă invită marți,17 decembrie 2013, ora 19.30,  la o seară specială în care să vă bucurați de minunatele Colinde de Crăciun interpretate de Corul de Cameră ”Preludiu”, dirijat de maestrul Voicu Enăchescu. 

Colinde în dar – concert caritabil 17 decembrie 2013, Catedrala Sfântul Iosif din București

Sunteți așteptați în Catedrala Sfântul Iosif din București, strada G-ral Berthelot nr. 19, gazda evenimentului caritabil din ultimii 5 ani. În cadrul serii vor fi prezenți actorul Adrian Păduraru și o parte dintre copiii care vor beneficia de sprijinul FDP cu ajutorul donațiilor care vor fi oferite cu ocazia concertului.

 Concert_Caritabil_invitatie

 

Darul dumneavoastră va fi deosebit de important pentru ca Fundația Dezvoltarea Popoarelor să continue să ajute 90 de copii din familii dintre cele mai sărace și cu probleme sociale din trei școli din sectorul 3 din București. 40 de copii vor putea continua să frecventeze centrele de școală după școală, care înseamnă uneori singura masă din ziua respectivă și unica posibilitate de a-și face temele într-un loc decent și sub îndrumarea unui adult, iar 50 de copii vor putea frecventa activități de educație prin sport, care să îi apropie de școală și să le dezvolte abilitățile sociale. Pentru a putea oferi unui copil oportunitatea de a frecventa o zi un centru de tip școală după școală costul necesar de acoperit este de 15 lei/zi/copil. Puteți contribui și cu donații online.

Le mulțumim Arhiepiscopiei Romano-Catolice de București, Centrului Național de Artă ”Tinerimea Română” care este alături de noi pro-bono pentru a șasea ediție a concertului, Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului sector 3 București și sponsorilor care prin contribuția lor vor susține activitățile oferite copiilor: TPA Horwath, Italrom Inginerie Internationala, UniCredit Consumer Financing și Update Advertising.

Vă așteptăm cu mult drag și apreciem dacă ne puteți confirma participarea până la data de 12 decembrie 2013 la adresa angela.sima@fdpsr.ro sau bucuresti@fdpsr.ro, tel 021.255 22 58 sau 0742.028866.

Fundația Dezvoltarea Popoarelor este o organizație nonguvernamentală creată în anul 1996 a cărei misiune este oferirea de oportunități socio-educative și de integrare profesională persoanelor aflate în situație de risc social. Mai multe detalii despre activitatea organizației puteți afla pe pagina www.fdpsr.ro.

5 decembrie 2013

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.