Colindăm în Cotroceni pe 21 decembrie

0

Ho ho ho! După ce ne-am încălzit vocile prin alte pieţe, a venit acum vremea să colindăm vecinii dornici de urări de Crăciun de pe străzile Dr. Obedenaru, Lister, Pasteur, Carol Davila, în drum spre restaurantul La Tartine!

Ne strângem pe 21 decembrie, la ora 18.30, în faţa bisericii Sf. Elefterie Nou, şi pornim pe traseu. La ora 20.30 ne adunăm de pe străzi în restaurantul La Tartine, unde vom asculta colindele cântate de Grupul coral MelosTon, la vin fiert din partea casei!

Trimite-ne un mesaj dacă vrei să ni te alături, sau dacă ştii oameni de pe traseu, care ar vrea să fie colindaţi! Primim nuci şi mere, sau donaţii pentru plantările de copaci din primăvară! 🙂

Ne vedem la colindat!
Echipa Incotroceni

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.