Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Colind Încotroceni 21 decembrie

0

Iată că a venit din nou vremea să colindăm vecinii dornici de urări de Crăciun!

Pe 21 decembrie, de la ora 17.00, ne strângem în faţa bisericii Sf. Elefterie Nou şi pornim la colindat vecinii de pe străzile adiacente.

Ne întoarcem la biserică, la ora 19.30, unde vă invităm să ascultaţi colinde tradiționale românești, interpretate de Grupul Coral Song şi de grupul coral MelosTon.


Colind Incotroceni va închide campania de donaţie Dăruieşte Încotroceni, organizată de Incotroceni, Parohia Sf. Elefterie Nou, ActForTomorrow, Școala Gimnazială Nr. 150, în perioada 15-20 decembrie. Vă invităm să facem Sărbătorile de Crăciun mai frumoase pentru familiile şi copiii cu situații dificile!

Echipa Incotroceni

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.