Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

#Colectiv Ride @ Social Gym

0

Social Gym se alătură campaniei de strângere de fonduri pentru victimele din Colectiv și familiile acestora, inițiată de Spinning România și Crucea Roșie Română.

Pe 24 noiembrie, te așteptăm să ne antrenăm împreună pentru victimele din #Colectiv!

Banner Colectiv Ride

Participă la clasa de spinning de la ora 19:00 sau la oricare dintre clasele de grup de mai jos și sprijină victimele din #Colectiv printr-o donație. Pentru această campanie putem strânge doar donații în bani. Colectarea se va face în urne speciale disponbile la recepția clubului.

Pentru că doar #ImpreunaRezistam, ne dorim să contribuim cu cât mai mult în cadrul campaniei. Astfel, toate încasările obținute de Social Gym în data de 24 noiembrie vor fi donate către Crucea Roșie.

PROGRAMUL CLASELOR

Pilates | 18:00 – 18:50

Bosu Strength & Cardio Mix | 18:00 – 18:50

Spinning | 19:00 – 19:50

Step with love | 20:00 – 20:50

Aerodance | 20:00 – 20:50

Dacă dorești să te alături inițiativei noastre, trimite un e-mail pe adresa receptie@socialgym.ro cu ora și clasa la care dorești participi!

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.