Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Colecție de coperți clasice remixate și stiluri de dans spectaculoase la Creative Fest 2014

0

A mai rămas o zi până la startul primei ediții a Festivalului de Artă și Cultură Urbană Creative Fest. În primul weekend al toamnei, între 16:00- 23:00, în Parcul Tineretului (Aleea Centrală), bucureșteni de toate vârstele sunt invitați să celebreze creativitatea alături de unii dintre cei mai talentați artiști. Programul evenimentului este extrem de ofertant: concerte, show-uri de dans, pictură 3D pe asfalt, graffiti, space art, expoziții foto, colecții vestimentare, ateliere pentru copii.

Scena centrală a Creative Fest este dedicată artiștilor din zona muzicală. Gojira&Planet H, BLN, Omul cu șobolani, Souptrip, Yvat, Domino, Aria urbană și VJ Campsauvage vor încânta și surprinde publicul Creative Fest.

Daniel Relenschi, artistul care a făcut prima pictură 3D din România pe asfalt, Obie Platon, unul dintre cei mai inventivi street-artists români, sau Zoltan Martonos, cel care a impresionat milioane de români cu demonstrații spectaculoase de space painting, sunt câțiva dintre artiștii invitați care vor încerca, prin creațiile lor, să creeze un “București cool”.

Zona Dance cuprinde unele dintre cele mai spectaculoase stiluri de dans, de la Freestyle, Break dance, Street dance, până la Salsa, Kizomba, Capoeira sau Trial Bike. Publicul se va delecta cu momente artistice deosebite oferite de Onebeat, una din cele mai mari școli de streetdance din România, Upgrade Crew, adevărați acrobați pe două roți, sau Unreal, un grup alcătuit din patru dansatori profesioniști, cu experiență de peste 10 ani în diferite stiluri de dans (breakdance, capoeira, etc).

Julien Britnic, copywriter și remixer cultural, va prezenta inedita sa colecție de coperți clasice remixate, un proiect creativ care se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare. Plictisit de lipsa de imaginație în materie de design a cârților românești și inspirat de James Franco, care a pozat pentru coperta unei ediții noi a unui roman de William Faulkner, Julien a decis că e timpul să înceapă un proces de rebrănduire a clasicelor coperți.

Julien Britnic- Coperti remixate

Lana Dumitru, un tânăr și talentat designer de modă, va prezenta, alături de Julien Britnic, Lana X Britnic, o colecție de tricouri inspirată din viața de noapte din București și literatura românească. Cei pasionați de fashion vor învăța mai multe despre tehnicile de accesorizare ale hainelor și modalități de imprimeuri originale pe tricouri în cadrul a două ateliere.

Nici cei mai mici “creativi” nu sunt neglijați la prima ediție Creative Fest, aceștia fiind invitați la un atelier de pictură cu nisip colorat.

Mai multe detalii despre program și activități sunt disponibile pe site-ul www.creativefest.ro  precum și pe pagina de Facebook: www.facebook.com/creativefestivalcool .

INTRAREA LIBERĂ

Festivalul de artă și cultură urbană Creative Fest este organizat de Asociația pentru Cultură Urbană și Mediu (A.C.U.M.), în parteneriat cu Primăria Municipiului București și Centrul de proiecte culturale al Municipiului București ArCuB.

Eveniment susținut de: Intact Media Group

Recomandat de: Radio Zu și Zu TV

Parteneri media: Zile si Nopti, Ring, Beau Monde, Cosmopolitan, Vice, Studenție.ro, SUB25, suburbanmagazine.ro, urban.ro, orasulm.eu, 121.ro, veiozarte.ro, getlokal.ro, Ginger Group, musicnights.ro, amdoar18ani.ro, Cooltivator.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.