Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Codette Celebration Day – Conferinta 9 martie, TechHub

0

Sâmbătă, 9 martie 2019, este ziua în care va avea loc, la TechHub Bucharest, cea de-a treia ediție a conferinței Codette Celebration Day, în care celebrăm femeile din domeniul tehnic fix la o zi după ziua lor. Evenimentul aduce în prim plan oameni cu pasiune pentru tehnologie și antreprenoriat, cu abilități tehnice remarcabile, care ne vor povesti puțin din experiențele lor și vor prezenta atât proiecte tehnice, cât și lucruri legate de dezvoltare personală sau probleme survenite în cadrul implementării.

Cele două ediții precedente au strâns peste 250 de persoane participante, care au urmărit cu atenție prezentările susținute cu multă plăcere de speakeri, au interacționat la secțiunile de întrebări și s-au bucurat să cunoască oameni cu aceleași pasiuni ca ale lor în pauzele de networking. Această ediție promite că totul se poate repeta, vine cu o agendă la fel de diversificată, care va ține publicul cu sufletul la gură pe tot parcursul zilei.

Celebration Day 2019

Printre speakerii acestei ediții se vor număra:

Pe final pornim într-o discuție despre antreprenoriat, în cadrul căreia vor participa persoane active precum: Andreia Patroiu (Co-founder TalentBrowse), Adriana Dumitrof (Community Manager TechHub Bucharest), Alin Claudiu Apostu (Project Manager at Romanian Business Leaders – Vreau să fiu Antreprenor) și moderată de Alexandra Anghel (Co-fondator & CTO MorphL și Co-fondator Codette).

Anul acesta avem un invitat special din partea Ambasadei Statelor Unite ale Americii în România. Este vorba de Abigail Rupp, Adjunctul Șefului Misiunii Diplomatice.

Pe 9 martie, este un moment oportun pentru participanți să întâlnească și să stea de vorbă cu lideri din zona tech, adevărate modele de urmat, dar și pentru Codette să aniverseze cei trei ani de când a apărut conceptul Codette. Această perioadă a fost plină de evenimente, am promovat incluziunea, diversitatea în zona tehnică, educație și dezvoltare personală și profesională.

Totodată, ne amintim de Anita Borg, pasionată de zona IT&C, a schimbat cursul istoriei prin proiectele ei de implicare a mai multor femei în domeniu. Îi dedicăm acest eveniment, al treilea din serie și sperăm ca inițiativele noastre să fie de impact și pe viitor!

Agenda evenimentului

10.00 – 11.00 – Registration
11.00 – 11.30 – Opening Keynote @Mihaela Găman, Lead, Codette și Inițiator 2NClub
11.30 – 11.45 – Invitat special: Adjunctul Şefului Misiunii Diplomatice @Abigail Rupp, Ambasada Statelor Unite ale Americii în România
11.45 – 12.25 – Emerging Technologies need diversity @Małgosia Ratajska-Grandin, CEO, Geek Girls Carrots
12.25 – 13.00 – How to overcome imposter syndrome and make better use of your resources @Andra Zaharia, Freelance Content Marketer
13:00 – 14:00 – Lunch & networking
14.00 – 14.30 – Web-scale networking in the enterprise hybrid cloud @Alexandra Huideș, Network Reliability Engineer, Adobe
14.30 – 15.00 – How do you build a GoPro? @Radu Apostoae, Director of Software Engineering, GoPro
15.00 – 15.30 – 10 surprises from one year in Software Engineering (that they don’t tell you in university) @Olga Matoula, Software Engineer, Bloomberg
15.30 – 16.00 – Break
16.00 – 16.30 – Why soft skills are so important in an IT career@Alina Puscasu, Application Development Associate, Accenture
16.30 – 17.30 – Panel Entrepreneurship: Andreia Patroiu, Co-founder, TalentBrowse; Adriana Dumitrof, Community Manager, TechHub Bucharest; Alin Claudiu Apostu, Project Manager at Romanian Business Leaders – Vreau să fiu Antreprenor, Moderator: Alexandra Anghel, Co-fondator & CTO MorphL, Co-fondator Codette
17:30 – 17:45 – Closing remarks
17.45 – 19.00 – Networking

Celebration Day este un eveniment gratuit și deschis tuturor, numai că având locuri limitate, este necesar să te înscrii pe formular. Toate persoanele ce vor participa vor primi un mail de notificare pe 8 martie.

Conferința Codette Celebration Day este organizată de Asociația Codette cu ajutorul partenerilor GoPro, Adobe, Bloomberg, Accenture și partener locație TechHub Bucharest, cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite ale Americii în România.

Sursa aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.