Cockoșii invită publicul la dialog pe Cockoblog, un blog de spectacol, despre dragoste

0

Cockoșii invită publicul la dialog pe Cockoblog. Un blog de spectacol, despre dragoste.

Teatrul ACT, Asociatia ENTHEOS si Compania de teatru GrayPlay anunta lansarea blogului COCKOBLOG, blogul oficial al spectacolului de teatru COCKOȘI de  Mike Bartlett, regia Horia Suru.

COCKOȘI_6

Spectacolul COCKOȘI prezintă povestea unei relații de lungă durată și eșecul despărțirii unui cuplu disfuncțional. O întâlnire tulburătoare cu o femeie necunoscută la metrou zdruncină o relație ce începuse deja (demult) să se clatine. Cea mai dificilă întrebare: lupt sau plec? își găsește răspunsuri diferite din partea fiecărui reprezentant al unui triunghi amoros puțin mai altfel. COCKOȘI îi are în distribuție pe actorii Rareș Florin Stoica, Fulvia Folosea, Vlad Nemeș și Ionel Mihăilescu, regia Horia Suru, scenografia Steliana Ștefănescu.

„Un spectacol de teatru are un vibe al lui, o atmosfera unica, irepetabila, pe care nu ai cum sa o regasesti sau sa o recreezi in afara salii de spectacol. Asta este clar si asta este ceea ce este minunat la teatru. Esti acolo in intuneric in sala si esti tu cu ale tale, rezonezi in felul tau unic cu ce se intampla pe scena. Povestea asta este a ta si doar a ta. Dar dincolo de feelingul asta intim al spectatorului si dincolo de spectacolul in sine, care este o experienta rotunda si inchisa, ne dorim sa intram in dialog cu publicul nostru, sa ii cream un cadru in care sa se exprime si sa il ascultam. Sa comunicam cu el acele probleme si framantari care ne-au si determinat sa cream spectacolul.” Horia Suru, regizorul COKOȘI.

Blogul este scris de echipa Cockosi, in functie de inspiratia si disponibilitatea fiecaruia dintre ei, si are drept scop comunicarea directa cu spectatorii. Temele propuse de textul dramaturgului britanic Mike Bartlett si care sunt explorate de echipa in spectacol sunt probleme care nu isi epuizeaza niciodata actualitatea. Asumarea identitatii intr-o relatie de cuplu, dificultatea luarii unor decizii majore si transformatoare, dragostea, vulnerabilitatea.

Suntem toti online astazi, trebuie sa recunoastem, si vremea o verificam online mai degraba decat sa scoatem nasul pe fereastra. Este realitatea, si pentru ca suntetm toti aici, sigur ca aici ii intindem si noi microfonul publicului nostru. Nu vrem sa vorbim despre experienta spectacolului, spectacolul este acesta care este odata ce a iesit premiera. Dar vrem sa vorbim despre ce ne framanta si despre problemele pe care le pune Cockosi. Despre dragoste, despre despartire, despre lupta.”  Horia Suru, regizorul COCKOȘI.

Puteti intra in dialog cu echipa COCKOȘI pe blog aici: www.cock.grayplay.ro

Urmatoarea reprezentatie a spectacolului COKOȘI va avea loc miercuri 19 februarie la ora 19.00 la Teatrul ACT (Calea Victoriei nr.126, Bucuresti).

Evenimentul pe facebook.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.