Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Coca-Cola HBC continuă investiția în tineri și caută 7 noi Trainee

0

Coca-Cola HBC România a lansat cea de-a patra ediție a programului de Management Trainee „Destination: Management”, adresat studenților în ultimul an de studii, masteranzilor și absolvenților de studii superioare. Anul acesta compania oferă 7 posturi, disponibile în 4 departamente în Ploiești și București.

În urma unui proces de selecţie vor fi aleşi 7 trainee care vor lucra în departamentele: Financiar, Producție, Planificare și Comercial, după cum urmează:

  • 1 post  în departamentul Financiar (București)
  • 2 posturi în departamentul Producție (Ploiești)
  • 1 post în departamentul Planificare (București)
  • 3 posturi în departamentul Comercial (Field Sales și Marketing București)

Destination management_Coca-Cola HBC

Selecția va include și Școala de Business Coca-Cola HBC România, care va avea loc în luna mai și la care vor participa cei mai buni 21 de candidați, aleşi în etapele anterioare. În cadrul Școlii de Business, timp de o săptămână, tinerii vor participa la un program intens de cunoaștere a companiei și vor avea oportunitatea de a interacționa cu managerii din cadrul companiei.

Programul de Management Trainee are o durată de 2 ani, timp în care aceștia vor parcurge un proces intens de dezvoltare profesională și personală, care îi va pregăti pentru un viitor rol  în cadrul companiei.

„Investiția în tineri și în viitoarea generație de manageri ai companiei continuă să reprezinte  o prioritate pentru noi așa cum s-a întâmplat și în ultimii ani. Succesul pe care l-a avut programul „Destination: Management” în cadrul organizației noastre, la edițiile anterioare, ne-a determinat să lansăm și cea de-a patra ediție. Absolvenții primei generații de Trainee, care ocupă deja funcții de coordonare, sunt cel mai bun indicator al calității programului ”, a declarat Corina Licea Country HR Manager, Coca-Cola HBC România.

„Destination: Management” este un program de dezvoltare profesională accelerată lansat în 2012, care se adresează tinerilor cu potențial, care au maximum un an de experiență de lucru. În primii trei ani, au fost selectați 29 de tineri absolvenți, care și-au început cariera în cadrul Coca-Cola HBC România.

Înscrierile vor avea loc în perioada 24 februarie – 19 aprilie pe site-ul www.cchbcjobs.ro.

Pentru mai multe detalii despre program și condiţiile de înscriere puteţi accesa site-ul www.cchbcjobs.ro, secţiunea Management Trainee, și pagina de Facebook Talente Nedescoperite. Poveștile generaţiilor anterioare de Trainee pot fi citite pe blogul dedicat: www.blog.cchbcjobs.ro.

Despre Coca-Cola HBC România

Coca-Cola Hellenic este al doilea îmbuteliator ca mărime al companiei Coca-Cola din punctul de vedere al volumului, având vânzări de peste 2 miliarde de unități. Compania activează într-o zonă geografică extinsă, având operațiuni în 28 de țări, servind o populație de peste 560 milioane de oameni. Coca-Cola Hellenic oferă o gamă variată de băuturi răcoritoare din categoria celor carbogazoase, sucuri, apă, sport, energizante, ceaiuri și cafea. Coca-Cola Hellenic promovează o dezvoltare durabilă, generând valoare pentru afacerea sa și pentru societatea în care activează. În acest sens, compania furnizează băuturi răcoritoare care satisfac nevoile diverse ale consumatorilor, încurajând în același timp un mediu de lucru deschis și desfășurându-și activitatea într-un mod responsabil astfel încât să protejeze și să mențină neschimbat mediul înconjurător, contribuind la dezvoltarea socio-economică a comunităților locale.

În România, ca în toate țările în care își desfășoară activitatea, Coca-Cola deține și funcționează pe baza unui sistem propriu, incluzând toate verigile necesare producerii și distribuției produselor către consumatori. În România, Sistemul este format din Coca-Cola România (filială a The Coca-Cola Company, proprietarul mărcilor înregistrate) și partenerul său Coca-Cola Hellenic denumit Coca-Cola HBC România, care îmbuteliază și distribuie produsele Coca-Cola sub licența The Coca-Cola Company în România.

Pentru mai multe informaţii legate de companie vă rugăm să vizitați site-urile www.coca-colahellenic.ro și www.thecoca-colacompany.com.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.