Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Coalitia AERUL Copiilor caută voluntari pentru proiecte și activități

0

Coalitia AERUL Copiilor (si al nostru) este o inițiativa a Asociației VolunDar cu obiectivul de a uni si eficientiza energiile ONG-urilor, ale Activiștilor de Mediu, ale Specialiștilor și ale Companiilor Responsabile, care pot si vor sa contribuie la RESTABILIREA CALITATII AERULUI pe care copiii noștri si noi îl respiram.

Cautam colegi pentru participarea la grupele de lucru de mai jos:

  • ”Rotile Verzi” – un grup care isi propune sa ne ajute sa trecem de la masina la biciclete, longboarduri, trotinete  si mai ales de la hectare de beton pentru depositarea unor fiare prea putin folosite, la hectare de verdeata pentru oameni si sanatatea lor mentala si generala
  • Responsabilizare functionarului dar si a fiecaruia dintre noi pentru protectcia a mediului
  • Parteneriatul cu Administratia Responsabila
  • Evenimente Publice – parteneriate si organizarea participarii.
  • Promovarea legislatiei cu aplicatie in domeniul protectiei mediului.

Mai multe informații aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.