Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Coaching Sistemic și Constelații Organizaționale – Atelier Introductiv

0

Coaching Sistemic și Constelații Organizaționale – Atelier Introductiv

28 ianuarie, 18:30, Mindspace Business District, București 

Vă invităm pe 28 ianuarie de la orele 18:30 la o sesiune de învățare experiențială în care să explorați prezența, principiile și practicile care compun abordarea sistemică în coaching și facilitare.

În cadrul acestei sesiuni introductive de 2 ore veți avea ocazia să experimentați metodologia de lucru sistemică (constelațiile organizaționale) și să descoperiți ce aduce această abordare în contextul procesului de coaching individual.

Participând la această sesiune veți putea să:

– Experimentați esenta unei constelații într-un cadru organizațional, profesional

– Vă lărgiți cadrul de referință prin încadrarea clientului în sistemele din care face parte și care influențează în orice moment deciziile și acțiunile pe care le întreprinde

– Reflectați asupra propriei apartenențe la diverse sisteme organizaționale și impactul pe care acestea le-au avut în procesul de dezvoltare personală și profesională.

Sesiunea introductivă este facilitată de Oana Tănase și Doru Curteanu – Coachi și facilitatori sistemici, business partners la Coaching Constellations, formatori în coaching și facilitare sistemică la București.

La finalul întâlnirii veți putea afla mai multe informații despre programul de Formare în Coaching și Facilitare Sistemică dedicat profesioniștilor din domeniul dezvoltării umane și organizaționale.

Înscrierile la atelierul de 2 ore se pot face la acest link: https://coachingconstellations.ro/apply/ sau contactând-o pe Roxana Grosu, Community Manager Coaching Constellations Romania la roxana@coachingconstellations.com. Taxa de participare este de 100 RON.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/800943646996417/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.